Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Lemvig venter fredag

Webredaktør, udgivet d. 20. februar, 2020

Fredag kl. 19.30 spiller herrene igen i Primo Tours Ligaen. Denne gang er det på udebane i Lemvig hvor rækkens nummer 13 venter.

Morgendagens værter har hentet 10 point hjem i de første 20 runder og har på det seneste vist forrygende form med uafgjort mod duksene fra Aalborg og senest med en sejr i Århus.

Cheftræner Nick Rasmussen forventer da også stormvejr i Lemvig imorgen.

“Lemvig fredag aften er bestemt ikke nogen nem opgave. Bare spørg Aalborg, Skjern og BSH, som alle måtte tage fra Lemvig uden begge point. De har da også taget 7 ud af deres 10 point på eget gulv og det er vi meget opmærksomme på.

Lemvig har vist rigtigt gode takter på det seneste og det er da også et hold der indeholder rigtigt mange ligakampe, når man går spillerne igennem. Specielt syntes jeg at Mark Nikolajsen er ved at udløse hans potentiale som målfarlig playmaker og han har kompetente spillere ved sin side på begge backs i Thymann, Langerhuus og Porup, hvoraf de sidste 2 jo tidligere har slået deres folder i Skanderborg Håndbold.

Også Nicolai Pugholm kender vi fra sidste sæson i Skanderborg og han er blevet en vigtig brik i det meget aggresive 6-0 forsvar som Lemvig har haft succes med. Der bliver godt nok gået til vaflerne i deres defensiv og det er vi godt forberedt på syntes jeg.

Jeg har været godt tilfreds med vores udtryk i de sidste 2 kampe mod GOG og Sønderjyske men det bliver altafgørende at vi oplever det samme imorgen i Lemvig. Det er et meget svært sted at spille og uanset vejret så blæser det altid voldsomt i Lemvig Idræts- og kulturcenter. Specielt en fredag aften vil jeg faktisk mene”

Kampen fløjtes op kl. 19.30 af Henrik Mortensen og Jesper Kirkholm.

Website Security Test