Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Kirk stopper karrieren

Webredaktør, udgivet d. 17. februar, 2020

Efter 9 år og aktuelt 268 kampe i Skanderborg trøjen er det efter denne sæson slut med liga håndbold for anfører Morten Kirk Olesen.

Sportschef Torben Væver kalder det for en milepæl i Skanderborg historien.

Morten har en helt speciel plads i de grønne hjerter i Skanderborg Håndbold. Jeg har aldrig mødt mere behageligt menneske i min tid i håndboldsporten og Morten har en stor del af æren for at vi har spillet i den bedste række i alle 9 sæsoner han har været i klubben.

Han kom til Skanderborg fra Mors-Thy Håndbold i 2011, hvor han mest opholdt sig på bænken. Qua hans statur som lille og hurtig bagspiller passede han fint ind i Skanderborg konceptet med masser af tempo og hurtige fødder. De 9 sæsoner han har været her i Skanderborg har Morten haft meget skiftende roller, hvor der både har været sæsoner med begrænset spilletid har der også været sæsoner hvor han var fast starter. Uanset hvilken rolle Morten har haft har han altid accepteret sin rolle og aldrig sat sig selv over holdet, og det er også en af grundende til at han har skabt så meget respekt om hans person i klubben. Morten har altid ydet 100 % for klubben og det ved alle at det kommer han også til de sidste 4 måneder af karrieren. 

At Morten vælger at slutte karrieren efter denne sæson er ikke nyt for os. Han er uddannet fysioterapeut og startede sin egen klinik i Aabyhøj sidste år, som meget rammende er døbt Profysionel. Samtidigt venter Fru Lone og Morten deres barn nummer 2 indenfor den kommende måned, så døgnets 24 timer kan hurtigt få ben at gå på. Morten var allerede i 2018 inde i overvejelserne om et stop, hvor vi heldigvis blev enige om en 2 årig kontraktforlængelse. Det lå derfor i kortene at det blev den sidste kontrakt vi underskrev der, og den beslutning har Morten fastholdt.

Det bliver et kæmpe tab for både trup og klub at Morten stopper karrieren til sommer. Vi har i mange år haft en stående aftale om at den dag karrieren slutter, så skulle vi finde nogle andre roller til Morten i Skanderborg Håndbold og det håber jeg rigtigt meget vil blive en realitet.

Morten Kirk Olesen og Skanderborg Håndbold har bare altid været et godt match, det håber vi også kan fortsætte udenfor håndboldbanen.  

Website Security Test