Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Intet at stille op mod verdensstjernerne

Webredaktør, udgivet d. 13. februar, 2020

HTH Ligaen, 20. runde, referat Skanderborg Håndbold – Odense Håndbold 19-30 (9-15)

Lad det være sagt med det samme, ”Skanderborgs ligadamer leverede ikke sæsonens bedste præstation. Når dét så er sagt, så må vi også anerkende, at vi i dag mødte et Odense-hold, der på trods af mange skader og småskavanker spillede en fornuftig kamp.

Vi fulgte fint med i begyndelsen af kampen. En flot start på kampen gav os stillingen 5-6 efter 14 minutter. Derfra ramte vi en ”stime” af tekniske fejl, som Odense straffede prompte med en periode på 0-5, uden at vi fik sat en prop i. Desværre gentog det billede sig i 2. halvleg, hvor vi egentlig kom pænt ud fra pausen med bl.a. 15-19 efter 42 minutter. Derfra tabte vi så de resterende 18 minutter med 4-11 og endte så med at gå derfra med en ærgerlig fornemmelse.”

Vi havde håbet, at vi kunne matche Odense bedre. De havde nogle skader på vigtige positioner, men da de alligevel stillede med 6 spillere i startopstillingen fra det netop overståede VM i Japan, kom vi aldrig rigtig tæt på overraskelsen.

Hver eneste gang vi går på banen, går vi på banen for at vinde. Det er uanset om det er træningskampe eller ligakampe mod topholdene. Dog må vi også sige, at vi ikke er afhængige af point fra sådan en kamp, og derfor også må acceptere, at der denne onsdag aften på Fælleden bare var klasseforskel. Næste fredag tager vi den lange tur til Falster, hvor NFH venter. Her ved vi igen, at vi er underdogs, men vi kommer til at arbejde stenhårdt på at jagte en god præstation og måske endda få point med derfra.

Næste hjemmekamp er onsdag d. 26. februar kl. 20:30. Her møder damerne TTH Holstebro på Fælleden i et dobbeltarrangement, hvor herrerne inden da tager imod samme modstander. Vi håber på lige så mange mennesker og god opbakning som til sidste uges dobbeltarrangement! Til gengæld lover vi så en lige så god præstation som mod Horsens i sidste uge.

Skanderborgs målscorere: Sofia Deen 8, Anna Berger Wierzba 3, Sofie Alnor 2, Sidsel Mejlvang 2, Mathilde Pedersen 1, Josefine Thorsted 1, Stine Kristensen 1, Stine Holm 1.

– Træner, Peter Jagd

Website Security Test