Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

4 profiler fortsætter

Webredaktør, udgivet d. 10. februar, 2020

Frem mod 2020/2021 sæsonen har vi haft en del klausuler i nogle af vores længerevarende aftaler. Der er tale om nogle meget vigtige brikker i 20/21 puslespillet som nu er faldet på plads og vi er meget glade for at alle 4 spillere har valgt at fortsætte i den grønne trøje i minimum 1 sæson mere.

Det drejer sig om følgende 4 spillere:

Kristoffer Laursen

Borgmester Laursen er en meget stor del af årsagen til at vi de sidste sæsoner har formået at flytte os højere op i tabellen. Målmands-positionen er måske den vigtigste af alle i moderne håndbold og det er en stor forløsning af Borgmesteren også trøner ud for Skanderborg Håndbold i næste sæson.

Lars Skaarup

Venstre fløj Lars Skaarup kom til klubben fra BSH i 2018 på en 2+1 aftale og han har vist en stigende formkurve lige siden han gjorde sit indtog i 8660. Vi er rigtigt glade for at Lars også er i Skanderborg i 20/21 og vi føler os godt rustet på venstre fløj med Lars på holdkortet for 3. sæson i træk.

Marcus Mørk

Marcus kom til Skanderborg i 2018 fra Fransk håndbold, hvor han havde opholdt sig under radaren i 2 sæsoner. Han var en af de glemte Danskere i udlandet men han kom hjem til den Danske liga og fik med det samme vist at både hans store talent og fysikken var intakt. Han havde en stor andel i sidste sæsons plads i slutspillet og Final4 finaledeltagelsen og en meget vigtig brik i næste sæsons Skanderborg trup.

Cornelius Kragh

Cornelius kom også til Skanderborg Håndbold i 2018, efter 2 sæsoner uden nævneværdig spilletid i Skjern. Skiftet viste sig at være det helt rigtge skridt for både Cornelius og Skanderborg og han har tilført vores trup en stor del X-factor. Han er blevet en meget afgørende spiller på vores hold hvor han har indtaget rollen som den mest scorende spiller lige siden han tog den grønne trøje over hovedet for første gang. Også en yderst vital brik i 20/21 puslespillet som vi er meget glade for er faldet på plads.

Det er 4 yderst vigtige spillere i fremtidens grønne trup der er på plads og det er også med en vis stolthed at vi kan konstatere at alle spillere med klausuler i deres kontrakter har valgt at fortsætte i klubben. De næste uger vil vi fortsætte med at offentliggøre 20/21 truppen, med alle til- og afgange.

Website Security Test