Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Uafgjort mod TBV Lemgo

Webredaktør, udgivet d. 24. januar, 2020

TBV Lemgo Lippe – Skanderborg Håndbold 22-22 (12-10)

Herrerne forlod Skanderborg Fælled torsdag morgen kl. 08.00 for at drage på træningslejr i Tyskland, inden vi åbner 2. halvdel af sæsonen på torsdag i Århus.

Første kamp i Wintercup stod i Bad Salzuflen mod tyske TBV Lemgo Lippe, der ligger på en aktuel 14. plads i 1.Bundesliga. Det er andet år i træk at vi møder Lemgo i denne turnering og for andet år i træk endte opgøret uafgjort.

Det blev en ganske fin opstartskamp mod et ganske stærkt tysk mandskab, med den gamle landsholdslegende Florian Kehrmann på trænerbænken.

Skanderborg kom stærkt fra start med en god sidste skanse i Kristoffer Laursen og efter 5 minutter var vi foran 3-1. Lemgo fik dog hurtigt kontakt og de 2 hold fulgtes tæt halvlegen igennem. Jonas Samuelsson og Cormelius Kragh var begge yderst træfsikre i den offensive ende. 5 minutter før pausefløjtet var vi foran 10-9 men en scoringspause resten af halvlegen blev kostbar og de lokale bundesliga-helte kunne bringe sig foran 12-10 til pausen.

Efter pausen skulle Skanderborg bruge 10 minutter på at få udlignet til 14-14 og herfra spillede de grønne rigtigt godt. Defensiven holdt Lemgo fra scoringer i 12 minutter i træk og med 10 minutter igen var vi foran med komfortable 19-15, og intet tydede på at der skulle blive spænding i opgøret.

Sådan gik det dog ikke. Et par udvisninger til Skanderborg og en offensiv der ikke helt kunne holde samme momentum, gjorde at Lemgo fik comeback og den tyske højrefløj Lukas Zerbe, nevø til den tidligere tyske landsholdslegende Volker Zerbe, kunne udligne til slutresultatet 22-22 med 5 sekunder tilbage på klokken. De 5 sekunder var ikke nok til at få sendt en kvalificeret afslutning mod det tyske mål og derfor endte det hele som sidste år ved samme tid – uafgjort.

En god håndboldkamp mellem 2 hold der ikke kender hinanden så godt som det er tilfældet med de danske hold vi møder så ofte, så det giver rigtig god mening at rykke de afsluttende forberedelser til lidt sydligere himmelstrøg.

Lørdag møder vi 2. bundesliga mandskabet fra Vfl Lübeck Schwartau kl. 14.30.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Cornelius Kragh 7, Jonas Samuelsson 5, Morten Balling 3, Kristian Bonefeld 2, Lars Skaarup 2, Mike Haack 1, Jeppe Kjærulff 1, Mads Kalstrup 1.

Målscorer TBV Lemgo Lippe:

Alexander Reimann 8, Lukas Zerbe 5, Fynn Hangstein 4, Jonathan Carlsbrogard 2, Danny Baijens 2, Christian Kliek 1.

Website Security Test