Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Trælst nederlag til Randers

Webredaktør, udgivet d. 11. januar, 2020

HTH Ligaen, 15. runde, referat Skanderborg Håndbold – Randers HK 21-23 (12-10)

Selvom jeg er født og opvokset i København, vil jeg alligevel bruge ordet ”træls” til at opsummere kampen. Måske endda et værre ord end træls er dækkende for den følelse, vi lige nu sidder med. Total kontrol i 45 minutter, hvor vi fik løftet vores spil i begge ender til et nyt og højere niveau end før. Folk bød ind, varierede tingene i angrebet og fik holdt aftalerne til punkt og prikke i forsvaret. En yderst flot indsats!

Desværre stod vi ikke distancen. Aftalerne, og det der havde bragte os i front, formåede vi ikke at holde fast i, og på det der føltes som et splitsekund havde Randers indhentet forspringet – og nok til at vinde kampen til sidst.

Vi skal hjem og have kigget på kampen og evalueret den, for hvor er der vanvittigt meget at tage med. Vi skal have forbedret de sidste minutter markant – men dér kan vi passende lade os inspirere af de første 45 minutter. Hvis vi kan overføre dem til at vare 60, så er vi godt stillet mod alle hold i Ligaen. Det handler om at være bitter, ærgerlig og ked af nederlaget lige nu, men i morgen retter vi blikket videre for at øge præstationen. Vi har talt om, at vi skulle løfte os 5%. At dømme ud fra kampen i dag, har vi løftet os 3%. Nu skal vi finde de ekstra procenter, marginaler og øgede præstationer frem mod næste uges kamp.

Skanderborgs damer skal om en uge den lange tur til Sjælland, hvor Ajax København venter. Derefter spilles næste hjemmekamp onsdag d. 22. januar kl. 19:30 mod de nykårede pokalvindere fra Herning-Ikast Håndbold.

Skanderborgs målscorere: Sofia Deen 6, Stine Holm 4, Sidsel Mejlvang 4, Anna Berger Wierzba 3, Celine Holst 2, Sofie Alnor 2.

– Træner, Peter Jagd

Website Security Test