Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skidt start på det nye år

Webredaktør, udgivet d. 4. januar, 2020

HTH Ligaen, 14. runde, referat Viborg HK – Skanderborg Håndbold 32-21 (19-11)

Skanderborgs Ligadamer fik en mildest talt dårlig start på 2020. Mod et stærkt spillende Viborg-mandskab fik Skanderborg desværre aldrig et ben til jorden, og måtte rejse hjem med et nederlag på 11 mål.

Vi havde forberedt os grundigt på Viborg efter nytår, og særligt haft fokus på at stabilisere det returløb, der voldte os problemer i sæsonens første opgør mod netop Viborg. Alligevel kunne vi de første fem minutter af kampen konstatere, at vi ikke havde det mindste styr på den del – vi blev løbet helt ned. Det betød stillinger som 6-2, 10-4 og 15-7, og vi kunne derfor konstatere, at vi denne lørdag slet ikke ramte vores vanlige niveau.

Line Haugsted, Viborg HK (11). 23.02.2019. HTH Ligaen (Kvinde Håndbold Liga). Skanderborg Håndbold-Viborg Håndbold. Foto: Ole Nielsen

Vores fløjspillere skal have stor ros for deres afslutninger. De var skarpe fra hjørnet, og var virkelig medvirkende til, at vi alligevel kunne lave 21 mål. Derimod skal vi have løftet os på næsten alle andre parametre. Det tror vi dog på, at vi sagtens kan. “Vi har haft nogle rigtig fine træninger på det seneste, og kan vi holde dét niveau i de ugentlige træningspas, kan vi helt sikkert også løfte niveauet i kampene. Selvtilliden har fået et lille nøk, men troen på det hele er stadig intakt. Vi rykker tættere sammen, øger præstationen sammen og opnår sæsonens målsætning sammen.

Første hjemmekamp på Fælleden i år spilles allerede på lørdag d. 11. januar kl. 15:00 mod Randers HK, hvor der er gratis entré.

Skanderborgs målscorere: Sarah Stougaard 5, Sofia Deen 4, Anna Berger Wierzba 3, Stine Holm 3, Sofie Alnor 2, Emma Thatt 2, Mathilde Pedersen 1, Sidsel Mejlvang 1.

– Træner, Peter Jagd

Website Security Test