Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sejr over Vfl Gummersbach

Webredaktør, udgivet d. 26. januar, 2020

Vfl Gummersbach – Skanderborg Håndbold 22-23 (11-12)

Den 3. og sidste kamp under Wintercup i Tyskland stod mod den måske mest traditionsrige klub af alle, nemlig Vfl Gummersbach. Tyskerne opholder sig for tiden i toppen af 2. Bundesliga og p.t. et godt stykke fra fordums styrke, men navnet klinger godt i håndbold øre.

Med 3 kampe på 3 dage og genstart af Primo Tours ligaen om blot 5 dage, er det for alle de 3 danske hold i turneringen en balancegang for ikke at overbelaste spillerne før de vigtige kampe begynder. Det kunne ses i alle opgør både lørdag og søndag, hvor kvaliteten var ret svingende blandt alle holdene.

Allievel stod det klart at Skanderborg Håndbold gik på banen i dagens opgør for at hente en sejr med hjem, efter en uafgjort og et nederlag de 2 første dage. Vi kom da også fint fra start og via 5-3 stod der 10-6 til vores drenge godt midtvejs i 1. halvleg. Herfra gik der grus i maskineriet og kampen blev præget af et utal af tekniske fejl og brændte afslutninger, faktisk helt uhørt mange. Havde vi spillet med vanlig kvalitet havde vi lukket og slukket i det sidste kvarter, for Kristoffer Laursen stod ganske fremragende foran et yderst velspillende grønt forsvar, men de mange gode kontra muligheder gav desværre ikke udbytte i den anden ende.

12-11 førte vi trods den megen dårligdom ved pausen og man kunne godt fornemme at hovedparten af spillerne mentalt var på vej hjem i bussen til Østjylland.

De sidste 30 minutter blev da heller ikke noget at skrive hjem om. Vi fastholdt føringen til der var sillet 50 minutter men herfra lignede Gummersbach det hold der ville trække det længste strå. De gule Gummersbach drenge bragte sig foran med 3 mål med 5 minutter igen men en sidste kraftanstrengelse og endnu et par af de helt store redninger fra borgmesteren gjorde at vi alligevel fik sejren på en flot slutspurt.

Det er nu slut med træningskampe, nu gælder det de sidste par træninger med finpudsning inden vi drager til Århus på torsdag kl. 20.00.

Sparekassen Krnjylland har stillet en del billetter til rådighed for vores trofaste fans, de kan rekvireres via mail lilje8362@gmail.com  – ved Inger Sørensen. Først til mølle – indtil der ikke er flere.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Morten Balling 5, Cornelius Kragh 5, Mike Haack 3, Kristian Bonefeld 2, Nikolaj A. Nielsen 2, Mads Kalstrup 2, Lars Skaarup 2, Marcus Mørk 1, Jeppe Kjærulff 1.

Website Security Test