Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sejr i første test

Webredaktør, udgivet d. 17. januar, 2020

Skanderborg Håndbold – Nærbø (NO) 34-26 (16-15)

Første test efter jule og nytårspausen stod mod det norske eliteserie mandskab fra Nærbø.

Gæsterne fra Norge ligger p.t. på en 5. plads i den bedste række og trænes af danske Marc Uhd, med fortid som bl.a. ungdomstræner i Ribe-Esbjerg. Marc Uhd´s tropper rykkede op før sidste sæson og har gjort det imponerende godt med en meget ung trup.

Nærbø kom da også flyvende fra start og bragte sig foran 4-2 og 6-3 inden Skanderborg fandt fodfæste i opgøret og fik kontakt ved 8-8 midtvejs i 1. halvleg. Resten af halvlegen byttede de 2 hold mål og føringerne var aldrig over 2 mål og efter de første 30 minutter var stillingen 16-15 til Skanderborg.

Efter pause snakken var det et mere kynisk hjemmehold der kom på banen. Straks fra 2. halvlegs start trak Skanderborg fra til 20-16 og midtvejs 24-17, og herfra var der ikke tvivl om resultatet. Men testkampe handler jo heller ikke så meget om resultater og Nærbø var en rigtig fin modstander i den første test frem mod den afgørende del af 2019/2020 sæsonen.

Skanderborg stillede med alle mand til start og spilletiden blev godt fordelt. Salah Boutaf spillede alle 60 minutter og blev efterfølgende valgt til man of the match i omklædningsrummet.

Det er eneste testkamp på hjemmelig grund for vores mandskab, der på torsdag drager til en invitationsturnering i Tyskland og spiller de 3 sidste testkampe inden vi åbner Primo Tours ligaen igen torsdag 30 januar i Århus.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Cornelius Kragh 7, Jonas Samuelsson 5, Morten Balling 4, Lars Skaarup 4, Mike Haack 3, Mathias Bitsch 3, Morten Kirk Olesen 2, Jeppe Kjærulff 2, Kristian Bonefeld 1, Mathias Smed 1, Nikolaj A. Nielsen 1, Mads Kalstrup 1.

Website Security Test