Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Århus Håndbold

Webredaktør, udgivet d. 29. januar, 2020

Primo Tours ligaen åbner igen imorgen torsdag, hvor kampen mellem Århus Håndbold og Skanderborg Håndbold skyder 18. spillerunde igang, efter mere end 1 måneds jule, nytårs og EM pause.

9 runder restere der i 2019/2020 sæsonen og der er lagt op til en gyserafslutning om de eftertragtede slutspilspladser. Århus Håndbold ligger på en delt 9. plads sammen med Mors-Thy Håndbold og har 2 point op til Sønderjyske der p.t. indtager den glohede stol på den 8. plads som er SÅ eftertragtet af rigtigt mange klubber.

Vi ligger selv på en delt 6. plads med GOG, men blot med 2 point mere end Sønderjyske og med 4 point ned til Århus og Mors. Der er med andre ord tætpakket omkring slutspils stregen. Nummer 3 til nummer 7 ligger indenfor 1 point, så ingen skal vide sig sikker før de 9 afgørende runder.

Betydningen af lokalopgøret i Århus torsdag aften er indiskutabel og Skanderborg har i den grad revanche til gode efter blamagen på hjemmebane hvor Århus rejste hjem med en 9måls sejr. Der er ikke nogen tvivl om at både Veje og Rasmussen har tænkt mange taktiske tanker før morgendagens opgør, som fløjtes igang kl. 20.00.

Website Security Test