Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Nederlag i Ajax efter svag præstation

Webredaktør, udgivet d. 18. januar, 2020

HTH Ligaen, 16. runde, referat Ajax København – Skanderborg Håndbold 28-23 (13-10)

Lad det være sagt med det samme: Præstationen denne lørdag i København var ikke godkendt. Skanderborgs damer kom skidt fra start i udekampen mod Ajax København, hvor de var bagud 6-2 og senere 10-4. Med fire scoringer i træk kom Skanderborg dog tættere på inden pause, og kun et utal af brændte chancer var afgørende for, at Skanderborg ikke var tættere på Ajax ved pause end 3 scoringer.

De brændte chancer fortsatte desværre i 2. halvleg, og i kombinationen af aldrig rigtigt at få fat i defensiven, blev det desværre aldrig helt tæt. Vi forsøgte mange ting i slutfasen, desværre alt sammen uden held. Der er derfor en lang tur hjemad i vente, inden vi mødes igen på mandag. Her skal vi endnu engang have kigget på vores proces mod øgede præstationer: Vi har virkelig muligheden for at løfte os, for dagens præstation var under vores vanlige niveau. Det kan vi heldigvis gøre noget ved, og får muligheden for netop dét allerede på onsdag:

Onsdag har Skanderborgs damer nemlig mulighed for at få point igen. Det er på hjemmebane kl. 19:30 mod de nykårede pokalvindere fra Herning-Ikast Håndbold, og selvom det er et hold fyldt med stjerner, så er vildere ting vist sket i håndboldens historie.

Skanderborgs målscorere: Sofia Deen 6, Sofie Alnor 4, Anna Berger Wierzba 4, Stine Holm 4, Sarah Stougaard 2, Sidsel Mejlvang 2, Celine Holst 1.

– Træner, Peter Jagd

Website Security Test