Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Klart nederlag til pokalmestrene

Webredaktør, udgivet d. 23. januar, 2020

HTH Ligaen, 17. runde, referat Skanderborg Håndbold – Herning-Ikast Håndbold 16-27 (8-18)

Vi fik kort sagt ikke et ben til jorden i første halvleg. Vores indstilling, præstation og udtryk var under al kritik, og når den er dét, så bliver man kørt over af topholdene. Det fik vi virkelig at mærke allerede fra vores 2-1 føring, hvor det gik galt. Tekniske fejl og ukvalificerede afslutninger sendte Herning-Ikasts kontra direkte ned i hovedet på os, og det gav en pausestilling på 8-18.

Anden halvleg var heldigvis med et noget andet udtryk. “Det udtryk vi gerne vil vise! At vi i Skanderborg Håndbold slås for tingene uanset stillingen. At vi jagter alle muligheder for at begå frikast, og at vi går til hver enkelt situation, som var det en finale. Dét udtryk nærmede vi os mere i anden halvleg, og den fornemmelse skal vi tage med os videre.

Nu skal vi have trænet og evalueret onsdagens kamp, inden der venter en friweekend. Derefter går vi ind i en rigtig spændende periode. “Mange kampe og træninger hvor vi skal præstere maksimalt. Det tror vi, at vi har opskriften på, så med nogle gode træninger med stort udbytte er vi klar til de næste opgaver.”

Næste hjemmekamp på Fælleden er torsdag d. 6. februar kl. 18:30. Her spiller vi første kamp mod Horsens i et dobbeltarrangement med herrerne, der senere på aftenen tager imod GOG. Begge kampe vises i TV, men vi håber på et stort fremmøde, så vi kan hente 4 point til Skanderborg den aften! Billetterne er allerede sat til salg, så skynd jer ind og få de gode pladser, inden de er væk!

Skanderborgs målscorere: Celine Holst 4, Sofia Deen 4, Sidsel Mejlvang 4, Mathilde Pedersen 2, Josefine Thorsted 1, Stine Baun Eriksen 1.

– Træner, Peter Jagd

Website Security Test