Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Frank Jensen 75 år

Webredaktør, udgivet d. 30. januar, 2020

Det er kampdag for herrene – men det er en ganske særlig kampdag for vores holdleder gennem 46 sæsoner Frank Jensen.

75 lys er der i dagens fødselsdagskage og derfor skal der naturligvis lyde et kæmpe stort TILLYKKE herfra.

Frank Jensen startede som holdleder i 1978, 4 år før sammenlægningen, og lige siden har Frank, godt hjulpet af fru Aase, sørget for mange af de praktiske ting omkring herreholdet, heriblandt utallige tøjvask.

Om det var Nutzhorn, Pofler, Stryger, Holm, Thrane, Povlsgaard, Koch eller Kirk – alle har haft fornøjelsen af Frank “Strømbo” Jensen omkring bænken og i omklædningsrummet og alle har de fået “malersangen” på vej hjem i bussen efter en sejr på udebane.

46 år i træk som frivillig holdleder er en ganske uhørt og enestående bedrift. Igen ved præcis hvor mange gange Frank har pakket tasken med kamptrøjer men vi må nærme os de 2.000 kampe, hvis ikke vi allerede har passeret den milepæl. Det finder vi vist aldrig helt ud af.

STORT tillykke med dagen og TAK for indsatsen og dit altid gode humør.

Website Security Test