Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Forsvarende pokalmestre til Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 21. januar, 2020

Optakt HTH Ligaen, Skanderborg Håndbold – HIH, onsdag 22/01 kl. 19.30 på Fælleden.

Onsdag kommer de forsvarede pokalmestre fra HIH på besøg og vi gælder os meget. Det er altid en fornøjelse at møde gode hold, og publikum har i den grad noget at glæde sig til når HIH kommer på besøg. De har præsteret en utrolig flot sæson og vandt eksempelvis den forgangene weekend på en uhyggelig svær udebane i Rusland da de mødte Lada.

Vi ved at HIH er kæmpe favoritter og for os bliver det en stor udfordring i at yde vores optimale for at kunne stå i mod det tryk HIH kommer med. Vi blev sidst vi mødte udfordret på deres store skud styrke samt deres fysiske stærke stregspillere. Dernæst var vi i store dele af kampen udfordret på at lave mål. Løser vi nogle af de udfordringer håber jeg på vi kan give publikum en seværdig kamp.

HIH bejler uden tvivl også i denne sæson til DM medaljer, og som de præstere i EHF cuppen lige nu ser det også ud til at de der kommer langt. Derfor skal både vi og publikum nyde at der kommer verdensstjerner til Skanderborg.

Vi glæder os til en god kamp og håber på en lige så god og stor opbakning som vi oplevede i sidste hjemmekamp mod Randers. 

Vi ønsker dommere, HIH og tilskuere en rigtig god kamp!

 v/Træner Jeppe Vestergaard Kristensen

Website Security Test