Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Første hjemmekamp efter pausen

Webredaktør, udgivet d. 10. januar, 2020

Optakt HTH Ligaen, Skanderborg Håndbold – Randers HK, lørdag d. 11/1 i Fælledhallen

Lørdag venter Randers HK, i en svær kamp. Vi skal ovenpå spillemæssigt efter en hård kamp mod Viborg HK, hvor vi i den grad blev overmatchet rent fysisk. Randers har spillet et meget flot efterår og præsteret godt i mange kampe og bejler lige nu kraftigt til slutspillet.  
Holdet har været ramt af relativ lille udskiftning op mod denne sæson, og er nu ved for alvor at have spillet ny tilkomne Mai Kragballe og tidligere Skanderborg spiller Katrine Larson godt ind på holdet. Dernæst har de efter en længere skadesperiode også fået den svenske profil Julia Erikson tilbage som i den grad kan bidrage med helt enorm fysik.  

Det handler om for os at kunne stå i mod Randers’ skarpe kontrafase hvor især Jamina Roberts kommer stormende. Dernæst skal vi forsøge at bremse deres tempofyldte angrebsspil, vi havde sidste lørdag i Viborg for første gang i lang tid problemer med at stabilisere vores forsvar og det bliver enormt vigtig mod Randers. Vi skal være parate til at tackle igennem og få lavet nogle spilstop, hvis vi skal have en chance for at få stoppet deres angreb. Dernæst skal vi spille med tålmodighed mod et aggressivt Randers forsvar der uden tvivl vil forsøge at stresse vores angreb mest muligt. 

Vi er klar til at kæmpe for hver en lille mulighed der må ligge i kampen, selvom Randers er naturlige favoritter. Det er vigtigt for os at få fornemmelse af at kan stå imod det tryk de kommer med og vi har brug for alt den opbakning vi kan få.

Vi ønsker alle en rigtig god kamp.

v/Træner Jeppe Vestergaard Kristensen

Website Security Test