Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Damerne møder Ajax Kbh. på svær udebane

Webredaktør, udgivet d. 17. januar, 2020

Optakt HTH Ligaen, AJAX København – Skanderborg Håndbold, lørdag 18/1 kl. 15.00

Lørdag venter Ajax København, der over et par sæsoner har formået at bide sig fast som en fast del af ligaen, og har også i denne sæson præsteret utrolig flot. Ajax har blandt andet taget point fra både HIH, Viborg og Silkeborg, som stort set alle har sikret sig billet til slutspillet.  

For os handler det om at præstere på højt niveau i flere og flere sammenhængende minutter, som vi langt hen af vejen formåede at gøre mod Randers. For at kunne byde Ajax op til kamp skal vi endnu engang stå godt rent defensivt. Dernæst er det vigtigt at alle er klar til at byde ind offensivt og har modet til at gå mod mål og afgøre nogle bolde.

Der venter os uden tvivl en meget svær kamp mod et godt hold, der på hjemmebane må være favoritter. Men vi er klar til at vise at vi har lagt sidste weekends skuffelse bag os og er klar til at udfordre Ajax.   

Vi ønsker dommere, Ajax og tilskuere en rigtig god kamp!

 v/Træner Jeppe Vestergaard Kristensen

Website Security Test