Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Bitsch amok i nederlag

Webredaktør, udgivet d. 25. januar, 2020

VFL Lübeck Bad Schwartau – Skanderborg Håndbold 26-23 (12-13)

Kamp 2 for Skanderborg i Wintercup 2020 stod mod 2. Bundesliga holdet fra VFL Lübeck Bad Schwartau. Det blev en noget anderledes oplevelse end tilfældet var i gårsdagens kamp mod Lemgo, for dagens modstander var mere traditionel ”Tysk” håndbold med masser af fysik og hårdhed.

Og lad os slå fast med det samme, det blev ikke nogen stor kamp af de grønne i dag. Spilletiden blev i dag opdelt nøje under hensyntagen til 3 kampe på 3 dage og vores start på ligaen om blot 5 dage.

Spillede holdet ikke en stor kamp, så gjorde Mathias Bitsch til gengæld. Han var helt ustyrlig fra kampens start og på kampens første 6 minutter og 40 sekunder havde venstrearmen fra Mathias Bitsch bragte os foran 5-3, uden øvrig indblandet. Midtvejs i halvlegen var der igen helt lige ved 8-8 hvorefter de 2 hold havde hver sin gode periode af 5 minutters varighed. De første 30 minutter endte med en 13-12 føring til Skanderborg, efter en hårdt spillet halvleg med lidt for mange unoder.

De sidste 30 minutter kan Skanderborg dog slet ikke være tilfredse med. En indskiftning af målvogter Marino Mallwitz afgjorde reelt kampen til tyskernes fordel, for han var ganske enkelt fremragende de sidste 30 minutter, og måske afsluttede vi heller ikke helt som man kunne ønske sig. Chancerne var i hvert fald store nok men udnyttelsen lod meget at ønske.

I den anden ende vogtede Salah Boutaf i dag målet i alle 60 minutter, hvilket han gjorde ganske fint. Kampens helt store spiller var dog Mathias Bitsch med 9 scoringer på den halve time han fik af spilletid, som nok havde givet fuld spilletid såfremt det havde været en betydende kamp. Bitsch var helt ”On Fire” eller ”In Brand Geraten” som man sikkert siger på disse kanter.

U19 spilleren Tobias Mygind (billedet) fik sin debut på seniorniveau i 2. halvleg, efter han i går kunne fejre sin 18 års fødselsdag på tysk.

Bedste mand for dagens modstander var den unge hollænder Niels Versteijnen, som dagens modstandere har lejet i Flensborg i denne sæson. En ung højreback på 2 meter som vi kommer til at høre meget mere til i årene fremover.

Hvem vi møder i morgen på sidstedagen er endnu ikke afgjort.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Mathias Bitsch 9, Cornelius Kragh 3, Morten Balling 2, Mike Haack 2, Morten Kirk Olesen 2, Nikolaj A. Nielsen 2, Lars Skaarup 1, Kristian Bonefeld 1, Mads Kalstrup 1.

Målscorer VFL Lübeck Bad Schwartau:

Niels Versteijnen 5, Dadi Runarsson 3, Fynn Gonschor 3, Jan Schult 2, Finn Kretschmer 2, Tim Claasen 2, Jasper Bruhn 2, Janik Schrader 1, Steffen Köhler 1, Martin Waschul 1, Markun Hansen 1, Thees Blabisch 1, Dennis Klockmann 1.

Website Security Test