Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt TMS Ringsted

Webredaktør, udgivet d. 16. december, 2019

Tirsdag kl. 18.30 gælder det sidste forhindring for at nå Santander Cup Final4 i Boxen for andet år i træk.

Sidste bump på vejen er det suveræne tophold i 1. division TMS Ringsted, der rykkede ud af den bedste række i sidste sæson.

En klub vi har en ganske fornuftig statistik imod, da vi ikke har tabt til tirsdagens værter i de sidste 10 indbyrdes kampe i træk og vi skal da også helt tilbage til 2012 for at finde den sidste Ringsted sejr over Skanderborg.

Men morgendagens gæster er absolut ikke nogen let opgave, hvilket de viste med alt tydelighed i 1/8 finalerne hvor de slog Sønderjyske ud. Christian Dalmoses tropper har blot tabt en enkelt kamp i 1. division i denne sæson og det ligner en formsag at TMS Ringsted rykker tilbage ti landets fineste række efter blot en enkelt sæsons fravær. Holdets helt store profil har i denne sæson været Nicolaj Nørager som er suveræn topscorer i rækken med hele 127 mål i 14 kampe og der er meget langt ned til den næstmest scorende der er Morten Jensen med 48 mål. Nicolaj Nørager skifter efter sæsonen til ligaklubben Fredericia HK.

Nikolaj A. Nielsen satte lidt ord på opgøret efter dagens afsluttende træning.

Website Security Test