Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Aalborg

Webredaktør, udgivet d. 20. december, 2019

Lørdag kl. 16.00 runder vi året 2019 af med en sand lækkerbisken når de forsvarende danske og pokalmestre kommer på besøg i Orangeriet.

Primo Tours ligaens suveræne tophold har ganske enkelt været helt outstanding i hele 2019 og Jan Larsens tropper har blot sat 3 point til i de første 16 runder i Primo Tours Ligaen. De tabte på Bette Balkan og så var det vores egne drenge der tog en uafgjort med hjem fra Gigantium, som det eneste hold har fået gevinst med fra deres frygtede hjemmebane.

Bookmakerne levner ikke Skanderborg mange chancer i lørdagens opgør, men man skal nu aldrig føle sig sikker når man kommer på besøg i Skanderborg. Der bliver godt fyldt op i Orangeriet imorgen og forsvarsminister Mathias Smed har heller ikke tænkt sig at lægge sig ned før den fede dame har sunget….

Website Security Test