Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Billetter Santander Final4

Webredaktør, udgivet d. 18. december, 2019

Her til aften blev de to sidste kvartfinaler i herrernes Santander Cup afviklet, og dermed blev holdene, der skal duellere i Santander Final4 i Jyske Bank Boxen d. 14. + 15. marts fundet.

De fire deltagerhold der skal kæmpe om pokal, prestige og penge er: GOG, TTH Holstebro, Skanderborg Håndbold samt Bjerringbro-Silkeborg.

Lodtrækningen til semifinalerne bliver foretaget på lørdag cirka kl. 17.40 i forbindelse med TV 2’s livedækning af kampen mellem TTH Holstebro og Bjerringbro-Silkeborg i Primo Tours Ligaen.

Kæmpe fest venter i Herning

Det er anden gang, at den ikoniske håndboldscene i Herning skal danne rammen om Santander Final4, og sidste år var mere end 10.000 tilskuere weekenden over med til at skabe en gigantisk håndboldfest.

Billetsalget er i fuldt sving, og efterspørgslen har vist sig kæmpe stor, især i takt med at de fire deltagerhold er fundet. Fans af de fire klubber kan i øvrigt købe sig adgang til deres egen klub-sektion på lægterne fra torsdag d. 19. december kl. 12.00. 

Udover tophåndbold på banen kan de mange tusindevis af tilskuere i det hele taget se frem til en håndbold-fest uden sidestykke. Hele weekenden vil det således være muligt at gå på opdagelse i Jyske Bank Boxen og nyde atmosfæren og tage del i de mange sjove fanoplevelser og aktiviteter.

Det overordnede billetsalg til super-eventen er i gang her: https://tophaandbold.dk/final4/herrer

Billetpriser:

Partout:

A+ billetter koster 650,- + gebyr (giver adgang til alle fire kampe)

A billetter koster 550,- + gebyr (giver adgang til alle fire kampe)

B billetter koster 350,- + gebyr (giver adgang til alle fire kampe)

Såfremt der stadig er ledige billetter tilbage d. 27. januar vil et dagsbilletsalg blive startet. Her vil priserne være:

Dagsbillet:

A+ dagsbilletter koster 450,- + gebyr 

A dagsbilletter koster 350,- + gebyr

B dagsbilletter koster 250,- + gebyr

Spilleplan Santander Final4 i Jyske Bank Boxen:

Semifinale 1 lørdag d. 14. marts kl. 13.30: xx – xx

Semifinale 2 lørdag d. 14. marts kl. 16.00: xx – xx

Søndag d. 15. marts

Kamp om 3.-4. plads: Kl. 13.30

Finale: Kl. 16.00

Website Security Test