Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Vigtige point venter..

Webredaktør, udgivet d. 1. november, 2019

Optakt HTH Ligaen, Skanderborg Håndbold – EH Aalborg lørdag 02-11-19 kl. 15:00 i Nr. Sundby Idrætscenter

I morgen venter EH Aalborg i en kamp vi har set frem til lige siden sæsonstart, sidste sæson bød på tre nervepirrende og tætte opgør og det er med stor sandsynlighed også det der sker lørdag eftermiddag.

EH Aalborg har startet sæsonen rigtig flot og blandt andet taget 2 point på en svær udebane i Ajax. Holdet mistede op til denne sæson topscorer Laura Damgaard og højre back Julie Jensen, men der er i den grad kommet forstærkninger til i form af Jenny Carlson, Hanna Åhlen og Cecilie Hansen, dernæst har unge Line Berggren endnu engang løftet sit niveau.

Vi får en svær opgave defensivt i at stå i mod det tryk som bagkæden uden tvivl vil komme med. Vi har spillet mange gode minutter i de seneste kampe, dog uden at ramme et højt niveau i hele kampen. Det bliver vigtigt at vi endnu engang forsøger mindske de udsving der kommer i kampen og præstere på et stabilt niveau over 60 minutter.

Det bliver nødvendigt vi er klar til at kæmpe for hver en bold og gøre det som et hold.

v/Træner Jeppe Vestergaard Kristensen

Website Security Test