Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sidste runde inden pausen.

Webredaktør, udgivet d. 13. november, 2019

Optakt HTH Ligaen, Team Esbjerg– Skanderborg Håndbold, Onsdag d. 13/11 i Blue Water Dokken

I sidste spillerunde inden julepausen venter et stjernespækket Team Esbjerg mandskab, der senest viste sin styrke ved at besejre storholdet CMS Bucuresti på udebane. Team Esbjerg er ligeledes gået ubesejret gennem alle kampene i ligaen indtil nu, hvilket må siges også at være en imponerende bedrift taget deres program med Champignons League og skadessituationen i betragtning.

Det bliver en sindssygt svær opgave der venter os, men samtidig glæder vi os helt enormt til at møde et klasse mandskab på en altid god og stemningsfyldt udebane i Esbjerg.

 Vi viste i sidste uge mod København at vi kan præstere på et højt niveau mod tophold hvis alle på holdet stempler ind og bidrager. Det bliver sindssygt vigtigt igen at vi alle ramme dagen hvis vi skal kunne modstå det internationale tryk Team Esbjerg kommer med. Mod København lukker vi 12 kontra scoringer ind, og det tal er vi nød til at forsøge at reducere hvis det ikke skal blive en hård oplevelse onsdag aften i Esbjerg.

Vi er klar til at slutte denne halvsæson af med en forhåbentlig god kamp, vi har i de seneste kampe præsteret rigtig fint og er klar til at give alt hvad vi har for at gøre det igen onsdag, inden en fortjent pause.

v/Træner Jeppe Vestergaard Kristensen

Website Security Test