Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt BSH

Webredaktør, udgivet d. 30. november, 2019

Lørdag kl. 16.00 fløjtes der op til den sidste kamp i 13. runde i Primo Tours ligaen mellem BSH og Skanderborg Håndbold. Dermed er Primo Tours grundspillet præcist halvvejs, dog med den lille hage at vi ikke har mødt Skjern men derimod BSH 2 gange i sæsonen.

Det omvendte opgør på Fælleden endte i et knusende nederlag på hele 25-36 i en kamp hvor ALT gik BSH´s vej i 15 minutter midt i 1.halvleg og kampen var allerede afgjort efter 25 minutter. Det var en ærgerlig åbning på sæsonen for Skanderborg som sad længe i spillerne, men vi er heldigvis kommet videre og før dagens opgør er vi placeret foran dagens værter med et enkelt point mere end den tidligere Skanderborgtræner Peter Bredsdorffs tropper.

Nick Rasmussen havde følgende ord at sætte på lørdagens opgør efter fredagens afsluttende træning….

Website Security Test