Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Nedtakt efteråret

Webredaktør, udgivet d. 29. november, 2019

Inden vi fik set os om blev det slutrundetid, og dermed pause i dameligaen.

I et tætpakket program føles det altid som om pausen kommer hurtigt. Dette gør den dog ikke mindre tiltrængt, når den så kommer. Pigerne har haft nogle dages ferie, hvor der har været tid til at passe studie, arbejde og får klaret en masse andre ting, som der kan være svært at få passet ind i en uge med meget træning og nogle gange flere kampe.

Efterårssæsonen er for det rent spillemæssige forløbet rigtig fint. Vi stod med et ungt hold, mange nye spillere, og derudover to nye trænere, og vidste godt at vi stod overfor en kæmpe udfordring, i en stærk liga. Men vi har relativt hurtigt fundet ind i et koncept, hvor vi løbende har kunnet lave små justeringer.

Pointmæssigt ville vi naturligvis gerne have fået mere ud af det, men truppen går på pause med en fornemmelse af at vi i mange kampe har været tæt på, hvilket uden tvivl bliver vigtigt i forhold til den resterende del af sæsonen. Det underbygges af, at vi blandt de 5 nederste hold, ligger med den mindste måldifference.

Vi kommer i Skanderborg Håndbold nok ikke i denne sæson, til at gå ind til én eneste kamp, hvor vi betragtes som favoritter. Men vi føler at hvis vi som hold præsterer det vi ved vi kan, så kan vi drille mange hold. Det handler så om at være skarpe og slå til i de kampe, hvor vi møder et hold der ikke rammer dagen.

Pigerne skal have kæmpe ros for deres store indsats. Vi er klar til at kæmpe videre, når vi mandag den 2. december, igen møder ind. Første kamp i det nye år er lørdag den 4. januar 2020, på udebane mod Viborg HK kl. 16:10

Website Security Test