Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

København Håndbold på besøg

Webredaktør, udgivet d. 5. november, 2019

Optakt HTH-Ligaen 12.-runde, Skanderborg Håndbold – København Håndbold, Fælledhallen 06-11-2019 kl. 19:30 

Onsdag kommer København håndbold på besøg i Skanderborg og vi glæder os. København skiftede op til denne sæson massivt ud og er dernæst ramt af to graviditeter, der var derfor flere der spåede København til at få mere anonym rolle end de har haft i de seneste sæsoner. Dette har Københavnerne dog gjort til skamme, særligt anført af tilbagevendte Mia Rej har København spillet en meget flot sæson indtil nu. Det har særligt været gode fløje og midteraksen med Mia Rej og Linn Blohm, men ligeledes har unge Maria Hjerter på højre back budt meget flot ind.

Det bliver en kæmpe udfordring for os onsdag aften, og vi får det uden tvivl enorm svært i begge ender af banen. Vi skal forsøge at forsvare det vi står for som hold og spille disciplineret i den sidste hjemmekamp på denne side af jul. Vi er store underdogs til kampen, men vi vil forsøge at drille København alt det vi kan, og tvinge dem til at præstere på et meget højt niveau hvis det skal lykkes dem at få to point med hjem fra Skanderborg 

Vi ønsker dommere, København og tilskuere en rigtig god kamp!

 v/Træner Jeppe Vestergaard Kristensen

Website Security Test