Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Godkendt præstation sender Skanderborg på julepause

Webredaktør, udgivet d. 14. november, 2019

HTH Ligaen, 13. runde, referat Team Esbjerg – Skanderborg Håndbold 30-26 (17-13)

På én af landets sværeste udebaner måtte Skanderborgs Ligadamer se sig slået af de forsvarende danske mestre fra Team Esbjerg, som i øvrigt også er ubesejrede i denne sæson, med hæderlige fire mål.

Vi fik ikke den start, vi havde ønsket, men måske den start vi kunne have forventet. Esbjerg kom buldrende i deres kontrafase, og samtlige af vores fejl blev få sekunder efter straffet i den anden ende. Bagud 5-1 efter bare 6 minutter, fik vi dog sat en prop i deres kontrafase og spillede os stille og rolig ind i kampen. Lidt for mange stolpeskud fra vores side gjorde desværre, at vi ikke endeligt fik lukket hullet. Ærgerligt, da vi faktisk spillede os til fornuftige chancer.

I 2. halvleg fik vi snerten af en overraskelse ved 17-15. Vi kom desværre ikke tættere på, og selvom vi skabte mange gode chancer i 7 mod 6 mod både 6-0 og 5-1, kunne vi ikke holde Esbjergs scoringer langt nok nede til at tage point herfra.

Alt i alt er vi dog godt tilfredse. Vi tager endnu en god præstation med mod et verdensklassehold og er nu mange erfaringer rigere. De erfaringer skal vi bruge fremadrettet, når vi igen møder ind i december for at fortsætte det hårde arbejde. Pigerne har i høj grad fortjent den kommende pause, men derefter skal vi tilbage og lægge yderligere lag på vores spil. Vi tror fuldt på, at vi kan lykkes med vores målsætning, men vi har et stykke vej endnu.

Skanderborg spiller først igen i starten af 2020, hvor vi håber på en masse opbakning igen. Og hvem ved – hvis vi kan spille op med de allerstørste hold i Ligaen, kunne vi så med god opbakning ikke veksle en ”tæt-på-kamp” til sejr?

Skanderborgs målscorere: Sofie Alnor 7, Sidsel Mejlvang 5, Celine Holst 3, Sofia Deen 3, Anna Berger Wierzba 2, Stine Kristensen 2, Josefine Thorsted 1, Emma Thatt 1, Sarah Stougaard 1, Stine Holm 1.

– Træner, Peter Jagd

Website Security Test