Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Vigtig U19D sejr på hjemmebane

Tom Kristensen, udgivet d. 10. oktober, 2019

Kampreferat U19D Liga Skanderborg – TTH Holstebro 27-24 (11-12)

U19D SEJR PÅ HJEMMEBANE

U19 drengene hentede onsdag aften 2 point med en lidt smal sejr over TTH Holstebro på Fælleden i U19 Liga. 

Desværre bød aftenen ikke på en specielt velspillet kamp. Skanderborg kom ellers udemærket fra start, selvom halvlegen indledningsvis var ganske målfattig. Efter 20 min. førte de grønne 9-5, men så var det som om spillet blev mere ukoncentreret med flere tekniske fejl. TTH fik lov til at køre lange angreb, men Skanderborg formåede ikke rigtigt at lave spilstop eller frikast. Det udnyttede TTHs gennembrudsstærke drenge på hurtige fødder og efter 24 min. var stillingen pludselig 9-9. Kort før pausen lykkedes det TTH at bringe sig foran 11-12, som også var pausestillingen. 

Efter pausen øgede TTH forspringet, men så var det som om Skanderborg pludselig vågnede op og fandt lidt mere rytme i eget spil. Forsvaret begyndte at kommunikeret bedre og fik tacklet igennem, hvilket, sammen med gode redninger fra Frederik Skovgaard, gav plads til et par hurtige scoringer i den anden ende. Angrebsspillet fungerede i perioder også bedre end i 1. halvleg. God fight og vilje resulterede i flere straffekast og stille og roligt kunne Skanderborg trække fra til kampens slutresultatet 27-24. 

Der er stadig plads til mere rytme i spillet og præcision i Skanderborgs afslutninger, men de to 2 point kom i hus denne onsdag aften. Næste hjemmekamp spilles lørdag den 2. november kl 1330 mod TM Tønder Håndbold.

Målscorer Skanderborg:

Magnus Larsen 6, Mikkel Hansen 5, Tobias Bonde Mygind 5, Jakob Villemoes Larsen 3, Emil Svensson 2, Mads Sejrsen 2, Morten Libak 2, Julius Mørch-Rasmussen 1, Mads Gade 1.

SvarVideresend
Website Security Test