Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U17P godt i gang med 2 sejre

Tom Kristensen, udgivet d. 10. oktober, 2019

VIES – Skanderborg 20-40 (10-20)

U17 pigerne skulle starte på udebane mod VIES. Et ubekendt faktor, der tidligere har drillet pigerne på især udebanen på efterskolen. Det skulle dog ikke vise sig at blive tilfældet denne gang.

Skanderborg pigerne satte sig tidligt på kampen og kom lynhurtigt foran 4-0. Der blev stille og roligt bygget på føringen hele halvlegen og generelt var vi helt i kontrol.

Fra anden halvlegs start kommer vi lidt ukoncentreret fra pausen og VIES holder stilstand i den første periode. Fra 14-23 kigger vi os ikke tilbage og udbygger stødt forspringet.

En kamp, hvor vi får banket lidt rust af os. Det var pigernes første kamp siden HEI Elite Cup.

Målscorerer: Thea Rasmussen 8, Alberte Ebler 7, Sofia Stenholt 6, Emma Ernst 6, Emma Melin 4, Isabel Jakobsen 4, Sofie Berthelsen 3, Karen Klokker 1 og Nikoline Brandi 1

Alberte Hamborg 47 %
Rakul Wardum 44 %


Skanderborg – Randers HK 28-23 (14-10)

Det var med en helt anden spænding, at pigerne havde set frem til gårdagens opgør mod Randers. Det har tidligere været tætte opgør mod netop Randers og det viste sig igen at være tilfældet.

Vi starter ud i god kontrol og er et skridt foran Randers i starten af kampen. Generelt er vi skarpe til at få afsluttet vores angreb i første halvleg og får løbet godt retur med Randers. Efter en god periode midtvejs i halvlegen er vi foran 14-6. Herfra rammer bliver vi ramt af et par udvisninger og får desværre budt Randers lidt med i kampen inden pausen.

Fra start af anden halvleg er billedet desværre det samme som lige op til pausen. Randers kommer bedst fra start og bringer sig helt med i kampen ved 23-21. Vi får heldigvis lukket kampen og vinder med 28-23.

Målscorerer: Emma Ernst 7, Thea Rasmussen 5, Alberte Ebler 5, Nikoline Brandi 4, Sofie Berthelsen 3, Isabel Jakobsen 2, Amanda Loft 1 og Sofia Stenholt 1

Rakul Wardum 31 %

Alberte Hamborg 29 %

Website Security Test