Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Stor udfordring venter

Webredaktør, udgivet d. 21. oktober, 2019

Optakt HTH-Ligaen, TTH Holstebro – Skanderborg Håndbold, tirsdag d. 22/10 i Struer Energi Park

Tirsdag aften går turen til Struer hvor TTH Holstebro venter for anden gang i denne sæson. Vi mødte TTH i en intens og nervepirrende pokalkamp i sæson premieren hvor TTH som bekendt trak det længste strå efter en tæt kamp.

TTH er et meget stærkt hold, der rent taktisk kan være en stor udfordring at forbedrede sig på da de har mange bagspillere med forskellige kompetencer. I det sidste indbyrdes møde lykkedes vi med at stå stærkt i forsvaret, og det bliver sindssygt vigtigt igen tirsdag hvis vi skal kunne presse TTH. Dernæst skal vi se om vi kan finde flere mål end tilfældet var fredag aften mod NFH, TTH har et stærkt forsvar og to gode keepere og det vil kræve omtanke om tålmodighed og skabe gode chancer for os.

TTH har måske ikke helt fået den sæsonstart de har drømt om, men har i de seneste kampe vist rigtig stærkt spil, og er et hold der absolut kan bide skeer med alle hold. De vidste blandt andet deres styrke ved at kvalificere sig til Finalfour stævnet efter en sejr over Aarhus United.

Vi er klar til kamp tirsdag aften og vil kæmpe for hver en bold for at se om vi kan drille TTH.

v/Træner Jeppe Vestergaard Kristensen

Website Security Test