Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Stjernerne fra Odense venter

Webredaktør, udgivet d. 7. oktober, 2019

Optakt HTH Ligaen, Odense – Skanderborg Håndbold, mandag d. 7/10 kl. 18:30 Odense Idrætshal

Kun 3 dage efter vi sidst var i aktion, skal vi i ilden igen mandag aften i Odense. Det er altid rart at komme hurtigt i kamp igen oven på en skuffelse, da det tvinger holdet til at komme videre og være klar til at fokusere på en ny opgave.

Det er en anden opgave der venter mandag aften mod medaljefavoritterne fra Odense, et hold fyldt med stjerner og landsholdsspillere. Udover at bi- bevare en stor stamme af det danske landshold, har Odense op til denne sæson blandt andet forstærket sig med Nycke Groot og Nathalie Hagman, det er derfor et uhyggeligt stærkt mandskab der venter os.

Vi kan gå ind til kampen og spille fuldstændig frit, vi ved at det bliver en vanvittig svær kamp der venter, men vi skal nyde at få lov at spille mod nogle af de allerbedste spillere. Vi skal være klar til at modstå det enorme tryk deres skytter kommer med og dernæst spille klogt og tålmodigt mod et stærkt forsvar og to landsholdskeepere.

Næste kamp er hjemme, fredag d. 18/10 mod Nykøbing Falster Håndbold i Fælledhallen kl. 20.15. Herrerne spiller mod Lemvig-Thyborøn kl. 18.00. Der er gratis entré til damekampen.

v/Træner Jeppe Vestergaard Kristensen

Website Security Test