Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat GOG

Webredaktør, udgivet d. 5. oktober, 2019

GOG – Skanderborg Håndbold 29-27 (17-16)

Dagens opgør mod sidste sæsons sølvvindere fra GOG var både en kamp om yderligere point til kontoen men også en vigtig oprejsning efter den meget dårlige indsats i sidste kamp mod Århus. På mange områder lykkedes missionen men patienten døde da det kom til pointuddelingen. Vi kom fra Gudme uden point men indsatsen var der ikke noget at sætte en finger på. De grønne fightede en vis del ud af bukserne og spillede i store dele af kampen rigtig god håndbold. Defensiven var ukendelig i forhold til sidste kamp og med nogle få marginaler mere på vores side kunne vi nemt have haft point med hjem til Skanderborg denne lørdag.

De første 30 minutter var en meget tæt affære og de første 15 10 minutter var ganske målfattige. 4-4 stod der efter de første 10 effektive minutter, der blev påvirket af 3 udvisninger og godt målmandsspil fra begge sider. Midtvejs fik hjemmeholdet bragt sig i front med et par mål men efter 24 minutter kunne en stærkt spillende Mads Kalstrup udligne til 13-13. Vi spillede godt angrebsspil i denne periode men blev straffet lynhurtigt i den anden ende af hjemmeholdets hurtige midte og scoringsfrekvensen var betydelig højere i sidste halvdel af halvlegen. Pausestillingen var 17-16 til værterne og alt var fuldstændigt åbent før de sidste 30 minutter.

GOG skiftede målvogter i pausen og sendte den unge Islænding Viktor Hallgrimsson på banen, og det gav bonus for Nicolej Krickaus tropper. Men selvom den unge keeper tog godt fra, så var det Skanderborg der havde godt fat i kampen fra 2. halvlegs start. Vi fik bedre styr på Lasse Møller der havde spillet en helt igennem fremragende 1. halvleg med 6 mål og stort set næstsidste hånd på samtlige GOG-scoringer. Det var de grønne fra Skanderborg der var i teten de første 10 minutter efter pausen og det var i begge ender af banen.

Derfra fik vi desværre mere og mere vanskeligt ved at få bolden puttet i kassen bag Viktor Hallgrimsson og stille og roligt fik GOG bragt sig foran med 2-3 mål og det lignede en afgørelse da hjemmeholdets Frederik Bo Andersen kunne løbe bolden ind i et tomt Skanderborg mål efter 55 minutter til 28-24. Men Skanderborg fightede ufortrødent videre og havde det ikke været for nogle meget store brændte chancer så kunne vi have bragt os helt tilbage i opgøret. Alligevel havde vi stadigchancen med knap 2 minutter tilbage for at reducere til minus 1 mål, men en skridtkendelse på Marcus Mørk gjorde det helt store comeback umuligt og hjemmeholdet fik held med at snøvle sig igennem de sidste minutter uden rigtigt at nærme sig en afslutning mod mål.

Indsatsen var der intet at sætte en finger på og det tager holdet naturligvis med videre mod næste udekamp i Sønderborg på torsdag, men håndbold handler nu engang om at få sat point på kontoen og det lykkedes vi ikke med i dag. Det betyder at vi efterhånden er sakket lidt bagefter vores forventede konkurrenter om de 8 slutspilspladser og vi lægger os lidt i baghjul den kommende periode. Men med den indsats der blev lagt for dagen i dag, så skal pointene nok komme før eller siden.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Mads Kalstrup 5, Marcus Mørk 5, Jonas Samuelsson 4, Morten Balling 4, Cornelius Kragh 4, Nikolaj A. Nielsen 2, Kristian Bonefeld 1, Morten Kirk Olesen 1, Mathias Bitsch 1.

Målscorer GOG:

Lasse Møller 8, Stig Tore Moen 6, Frederik Bo Andersen 3, Mathias Gidsel 3. Emil Jakobsen 3, Arnar Freyr 2, Josef Pujol 2, Oscar Bergendahl 2.

Udvisninger: GOG 1, Skanderborg Håndbold 6.

Website Security Test