Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Profilerne blev udfordret

Webredaktør, udgivet d. 8. oktober, 2019

HTH Ligaen, 7. runde, referat Odense Håndbold – Skanderborg Håndbold 31-26 (15-12)

Mandag aften måtte Skanderborg Håndbold tage fra Odense med et nederlag i bagagen. Dog var der mange positive elementer i spillet, der i perioder gav succes mod et stjernespækket Odense-mandskab. På forhånd var det et opgør, hvor hjemmeholdet var klare favoritter, og Skanderborgs Ligadamer ville få deres sag for. Men selvom det ikke blev til point, blev Odense udfordret i mange af kampens spilminutter.

Vi fik egentlig den start på kampen, vi havde håbet. Foran 7-6 midtvejs i 1. halvleg gav tro på tingene. Ikke mindst løftede det holdet, at alle Skanderborgs spillere virkelig bidrog i spillet. Men 15-12 ved pausen og en god start på 2. halvleg fra Odense slog det afgørende hul. Her må vi tage hatten af for Odenses kvaliteter. Særligt Stine Jørgensen kunne vi ikke gøre meget ved i dag, og når vi endelig fik løst hende i defensiven, trådte én af deres andre profiler bare i karakter.

At lade Odense score 31 mål er, uanset deres klasse, for mange mål at lukke ind. Dog ser vi det ikke som om, at vi bliver splittet ad: Topkvalificerede skud fra 10-11 meter er bare svært at dække op for. Til gengæld tager vi med, at vi fik løst Odenses forsvar helt, som vi gerne ville. 26 mål på udebane i Odense er yderst tilfredsstillende – igen fordi vi får budt ind på rigtig mange positioner, og får lavet mål i mange gode situationer.

Al glæden over det flotte spil blev desværre ødelagt tidligt i kampen. Christina Haahr måtte udgå med det der lignede en slem knæskade. Truppen er lige nu meget påvirkede af situationen. Vi sender alle de positive tanker til Haahr, vi kan, og håber det bedste for hende!

Fredag d. 18. oktober kl. 20:15 møder damerne Nykøbing F. Håndbold på hjemmebane i Fælleden. Kampen er den anden i et dobbeltarrangement med herrerne, der spiller kl. 18:00 mod Lemvig-Thyborøn. Der er gratis adgang til damernes kamp, så vi håber at mange tilskuere vil komme og støtte både herrerne og damerne denne fredag aften i efterårsferien.

Skanderborgs målscorere: Stine Kristensen 4, Sidsel Mejlvang 4, Anna Berger Wierzba 3, Sofia Deen 3, Sarah Stougaard 3, Sofie Alnor 2, Mathilde Pedersen 2, Stine Holm 2, Celine Holst 1, Josefine Thorsted 1, Monika Kongsgaard 1.

– Træner, Peter Jagd

Website Security Test