Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Overraskelsen udeblev

Webredaktør, udgivet d. 19. oktober, 2019

HTH Ligaen, 8. runde, referat Skanderborg Håndbold – Nykøbing F. Håndbold 20-25 (11-13)

På en ellers dejlig fredag aften måtte Skanderborgs ligadamer se sig slået af Nykøbing F. Håndbold. Selvom Skanderborg lang hen ad vejen hang i med næb og klør, blev hullet desværre aldrig lukket, og Nykøbing kunne rejse den lange vej hjem med 2 point i bagagen.

I mange dele af kampen lykkedes vi med det, vi gerne ville. Særligt Sidsel og Celine i midterforsvaret yder en kæmpe indsats i dag, og får skabt en god balance i hele forsvaret. Vi står overfor mange svære opgaver i dagens kamp, og alligevel bliver alle situationer løst helt som de skulle. Af de 25 mål vi lukker ind, er store dele på enten marginalsituationer eller returløb, der kom efter dårligt afsluttede angreb.

Hele kampen kæmper vi nemlig med at lave mål. Vi får ikke åbnet NFHs forsvar op som vi gerne ville, og det kommer i mange tilfælde til at koste et mål i den anden ende. Vi må kigge vores angrebsspil igennem, og så intensivt træne videre på at blive skarpere i den fase. Allerede tirsdag skal vi til Struer og møde TTH Holstebro, og dér skal vi løfte vores angrebsspil en hel del. Det har vi heldigvis to træninger og en masse video til at være klar til, og så håber vi, at vi kan drille TTH på en svær udebane.

Fra både spillere og trænere skal der lyde en stor tak for opbakningen. Dejligt mange tilskuere var dukket op til aftenens dobbeltarrangement, og selvom det ikke kastede en sejr af sig, så er det en dejlig kulisse at spille i.

Næste hjemmekamp er allerede på lørdag d. 26. oktober kl. 16:00. Denne gang kommer Aarhus United på besøg til et lokalopgør af de helt store! Og som om det ikke var nok, så spilles kampen i Morten Børup Hallen. Det kan med andre ord ikke undgå at blive underholdende, så igen håber vi at se en masse mennesker i den lille men helt legendariske cigaræske.

Skanderborgs målscorere: Sofie Alnor 4, Sofia Deen 4, Sarah Stougaard 3, Stine Holm 3, Anna Berger Wierzba 2, Sidsel Mejlvang 2, Celine Holst 1, Stine Kristensen 1.

– Træner, Peter Jagd

Website Security Test