Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Lemvig Thyborøn

Webredaktør, udgivet d. 17. oktober, 2019

Fredag 18/10 spiller vi for første gang i flere år hjemmekamp på en fredag, og det bliver ovenikøbet i et dobbelt arrangement med dame liga holdet.

Herrene spiller 18.00 mod Lemvig Thyborøn og Damerne møder efterfølgende NFH kl. 20.15.

Opgøret mod Lemvig-Thyborøn bliver et opgør med masser af kampe i kampen. Den helt store profil for gæsterne er i denne sæson Jonas Langerhuus, som i hans unge år slog sine folder i Skanderborg og ligeledes har Nicolai Pugholm og Rasus Porup også tidligere optrådt i den grønne trøje. Sidst men absolut ikke mindst kommer vi til at stå ansigt til ansigt med en af de største Skanderborg legender igennem tiderne, da Jesper Holm i denne sæson er blevet assistent træner for Vestjyderne. Det skal nok skabe lidt ekstra kolorit på morgendagens opgør.

Cheftræner Nick Rasmussen har sat følgende ord på opgøret i Orangeriet fredag kl. 18.00:

Website Security Test