Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Overmatchet i Holstebro

Webredaktør, udgivet d. 31. oktober, 2019

TTH Holstebro – Skanderborg Håndbold 31-18 (16-10)

Troen på en god præstation i Holstebro var god i truppen før dagens opgør mod TTH Holstebro. 2 ugers kamppause og et rigtigt godt træningsforløb gav optimisme og håb om at få ændret den kedelige statistik med 22 år siden sidste sejr i en ligakamp mod de lokale Holstebro drenge.

Men optimismen varede kun 20 minutter i Gråkjær Arena. Det stjernebesatte hjemmehold fandt den helt rigtige defensive opskrift og holdt Skanderborg i en skruetvinge resten af opgøret.

Starten af opgøret lignede ikke at det skulle ende med sæsonens største nederlag. 6-6 var stillingen efter de første 15 minutter men herfra fik hjemmeholdet fundet nøglen til at knække vores offensiv, og det var den store nøgle Patrick Westerholm havde fundet. Vi blev effektivt og ganske hårdhændet lukket ned og ganske ofte tvunget til afslutninger fra 10-12 meter, hvilket gav Sebastian Frandsen alt for gode arbejdsbetingelser.

2 stk. udvisninger i det 21. og 23. minut blev startskuddet til kampens afgørelse, som blev forstærket af en række tekniske fejl mens vi forsøgte 7 mod 6 i slutminutterne af 1. halvleg.

Der stod 16-10 ved pausen og det var der ikke noget at indvende imod, hvilket man til gengæld nok godt kunne i stillingen 3-0 til Skanderborg i udvisninger.

De sidste 30 minutter blev desværre en lang nedtur hvor vi aldrig kom i nærheden af et comeback. TTH-spillerne knuste ganske enkelt vor offensiv og vi fandt aldrig noget modtræk mod den fysisk stærke TTH-defensiv. Det hørte selvfølgeligt også med til historien at TTH førte med 17-5 i redninger efter 45 minutter. Ingen af de 2 Skanderborg keepere fik fat men der var også rigtigt mange afslutninger hvor vi ikke var i nærheden af at kunne påkalde os at have sat en tackling ind.

Vi havde sat næsen op efter et godt resultat men det endte med sæsonens tredje store øretæve. Udsvingene på Skanderborg anno 2019/2020 er markant større end sidste sæsons mandskab, som underligt nok er stort set identiske.

Lige nu er der længe til bagerens fødselsdag, mandag den 11/11, hvor vi kan få revancheret dagens ikke godkendte indsats mod Fredericia på hjemmebane. Den sidste uge i oktober kommer ikke til at gå over i historien som en af de store i Skanderborg Håndbolds historie.   

Vi blev mast, kværnet, skubbet, æltet, most og overmatchet på samtlige positioner i dagens opgør og vi har stadig ikke vundet i Holstebro siden Poul Nyrup Rasmussen var statsminister.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Morten Balling 5, Nikolaj A. Nielsen 4, Mathias Bitsch 3, Marcus Mørk 2, Jonas Samuelsson 1, Kristian Bonefeld 1, Jeppe Kjærulff 1, Cornelius Kragh 1.

Målscorer TTH Holstebro:

Magnus Bramming 7, Christoffer Cichosz, 5, Kasper Kildelund 5, Kay Smits 3, Allan Damgaard 3, Jonas Porup 2, Peter Balling 2, Johan Meklenborg 2, Nikolaj Endeleit 1, Jonathan Würtz 1.

Website Security Test