Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Hårdt nederlag i de sidste minutter

Webredaktør, udgivet d. 23. oktober, 2019

HTH Ligaen, 9. runde, referat TTH Holstebro – Skanderborg Håndbold 26-23 (13-10)

Skanderborgs Ligadamer måtte tirsdag aften rejse fra Struer efter udekampen mod TTH Holstebro uden point. Det ellers på trods af, at Skanderborg i 2. halvleg var foran med tre mål.

Kampen bølgede frem og tilbage i første halvleg, hvor begge hold de første minutter virkelig kæmpede for at komme til scoringer. Da der endelig kom gang i målscoreren, var det dog til TTH’s fordel, og på en sidste sekundsscoring inden pausen, kunne hjemmeholdet gå til pause med +3. Kort inde i 2. halvleg fik Skanderborg dog lukket hullet, og fik sågar udbygget føringen til hele 3 mål. Desværre stod de ikke distancen, og de sidste minutter afgjorde TTH så opgøret til deres fordel.

Vi havde desværre nogle korte, men ekstremt dyre perioder: Tekniske fejl gjorde, at vi tabte meget få minutter med 3-4 mål. Det blev kampafgørende. En klassiker er også, at vi manglede kynisme i den afgørende fase: At fastholde de ting, der egentlig havde bragt os i front. Det formåede vi desværre heller ikke.

Nederlaget gør ekstra ondt denne gang. Vi følte virkelig, at vi havde muligheden, og så gør det lidt ekstra ondt, at man ovenikøbet syntes, man kunne have ydet en større indsats. Det er vi bare nødt til at rette op på til næste gang, og heldigvis har vi mulighed for at gøre det allerede om tre dage igen.

Næste hjemmekamp er nemlig allerede på lørdag d. 26. oktober kl. 16:00. Denne gang kommer Aarhus United på besøg til et lokalopgør af de helt store! Og som om det ikke var nok, så spilles kampen i Morten Børup Hallen. Det kan med andre ord ikke undgå at blive underholdende, så igen håber vi at se en masse mennesker i den lille men helt legendariske cigaræske.

Skanderborgs målscorere: Sofia Deen 6, Celine Holst 4, Sofie Alnor 4, Stine Holm 4, Sidsel Mejlvang 4, Stine Kristensen 1.

– Træner, Peter Jagd

Website Security Test