Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Bitch forlænger

Webredaktør, udgivet d. 31. oktober, 2019

Mathias Bitsch kom til Skanderborg på en 2-årig aftale før sidste sæson fra Skive fH i 1. division og fik i hans debut sæson i den bedste række vist sig rigtigt godt frem. Han har i dag forlænget sin aftale med yderligere 2 sæsoner.

Den glædelige nyhed bliver fejret i forældrenes hus i Holstebro i dag, hvor hele holdet er inviteret til spisning og efterfølgende politisk quiz hos Hr. og Fru. Bitsch senior, som optakt til dagens opgør i netop Holstebro mod TTH.

Mathias fik i sidste sæson vist at han virkeligt har nogle spidskompetencer som hører til på absolut liga niveau. Han var ene mand som venstrehåndet på højre back og trods hans unge alder spillede han virkeligt en flot sæson med 103 scoringer til følge. Det har været af høj prioritet for klubben at få forlænget aftalen med Mathias Bitsch for de kommende år og heldigvis var interessen gengældt.

Cheftræner Nick Rasmussen

Det har været en rigtig god case at få Mathias Bitsch tilknyttet i Skanderborg. Han viste i sidste sæson at han var klar til at tage skridtet op på højeste niveau og han havde virkeligt nogle kampe hvor man næsten måtte knibe sig selv i armen. Han har et fantastisk skud fra distancen men jeg syntes også at han i mange andre dele af spillet har udviklet sig med kæmpe skridt i hans halvanden sæson i Skanderborg Håndbold.

Det har været et stort ønske fra trænerteamet at få forlænget aftalen med Mathias og det glæder mig enormt at vi kan få lov at bygge yderligere lag på hans store potentiale. En vigtig brik er faldet på plads og det tegner godt for det videre arbejde med at færdiggøre truppen til de kommende sæsoner.

Website Security Test