Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Stort nederlag i åbningen

Webredaktør, udgivet d. 2. september, 2019

Skanderborg Håndbold – BSV 25-36 (10-18)

Herre Ligaen blev fløjtet i gang på Skanderborg Fælled mandag aften mod naboerne fra BSV. Og lad os slå fast, det blev langt fra den start på sæsonen vi havde drømt om. Et dundrende nederlag på hele 25-36 var ikke det vi havde håbet på og det er meget længe siden dette hold har været SÅ langt fra at få point imod et hold fra ligaen. Kampen var mere eller mindre afgjort efter 25 minutter, efter en mareridtsperiode midt i halvlegen.

Gæsterne fra BSV er af Bent Nygaard spået en plads i finalen i sæsonen 2019/2020 og efter dagens opgør har man næsten lyst til at give han ret. BSV var skræmmende gode fra kampens start og efter blot 2 minutter stod der 0-3 på tavlen. Vi kom på 2-3 inden kampens første straffekast og 2 minutters udvisning ramte os. Borgmester Laursen imponerede med en dobbeltredning på Johan Hansens afslutninger og efterfølgende udlignede vi til 3-3 og efter 10 minutter var stillingen 5-5.

De efterfølgende 12 minutter blev et sandt mareridt for de grønne. Tekniske fejl, udvisninger, Kasper Larsen redninger, BSV-straffekast i hobetal og et par neutrale ophavskvinder som fik Nick Rasmussens blodtryk til at nå et godt stykke over eksplosionsgrænsen. Et usundt mix af hændelser der gav et resultat på 1-10 på sølle 12 minutter, og så var den kamp i realiteten afgjort.

Unge Salah Boutaf blev sendt på banen og var med en række gode redninger med til at give lidt fornyet tro på tingene med 3 scoringer i træk, men den opblomstring sluttede desværre hurtigt igen. Pausestillingen var hele 10-18 og med det niveau gæsterne havde lagt for dagen de første 30 minutter, så det endog meget svært ud.

Og kampen blev heller aldrig spændende. Gæsterne kørte stille og roligt kampen hjem med en fast sekvens af straffekast og vi var aldrig i nærheden af at skabe spænding om et comeback. Med til historien hører dog også at BSV blev tildelt hele 8 straffekast i kampen, mens Skanderborg skulle hen til halvandet minut før lukketid bagud med 11 mål, før vi fik tilkæmpet os vores første af slagsen. Uhørt men sandt.

Overskrifterne på dagens opgør har alle været nævnt. Et fantastisk spillende modstanderhold, en under middel præstation af vores egne og en periode midt i 1. halvleg hvor det hele ramlede så grueligt meget at kampen kunne lukkes historisk hurtigt.

Der venter en række træninger i denne uge inden vi drager til Kolding på søndag, hvor der nok lige skal snakkes lidt ekstra både før, under og efter træningerne. Ikke den start i havde drømt om, men der er heldigvis stadig 25 runder af grundspillet tilbage.

Et slag er tabt, et nyt skal vindes på søndag.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Mathias Bitsch 5, Marcus Mørk 4, Nikolaj A. Nielsen 4, Morten Kirk Olesen 3, Jonas Samuelsson 2, Mads Kalstrup 2, Cornelius Kragh 2, Morten Balling 1, Kristian Bonefeld 1, Lars Skaarup 1.

Målscorer BSV:

Johan Hansen 9, Mads K. Andersen 5, Nikolaj Øris Hansen 4, Mads Øris Hansen 4, Jesper Nøddesbo 3, Nikolaj Markussen 3, Thrainn Jonsson 3, Michael Knudsen 3, Sebastian Skube 1, August Pedersen 1.

Website Security Test