Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Stolpe ud tirsdag

Webredaktør, udgivet d. 24. september, 2019

Skanderborg Håndbold – Århus Håndbold 24-33 (14-16)

Alle sejl var sat til i dagens hjemmekamp og lokalopgør mod Århus Håndbold. Sæsonrekord på lægterne, ny slagsang og musikvideo fik premiere, men så hørte de gode historier også op. Det blev en af de dage hvor intet bare lykkedes og hvor alle forsøg på comeback løb ud i sandet.

Der var på forhånd talt meget om de stærkt skydende Århus bagspillere og selvom vi havde snakket og trænet meget på dette område, så blev vi bogstaveligt talt skudt ud af orangeriet af de selvsamme 3 spillere. 21 gange bombede Martinussen, Læsø og Petersen bolden ind bag vores skiftende målvogtere og hverken forsvar eller målmænd fik fat i de hårdt skydende Århus bombere.

Vi kom aldrig i gang i dagens kamp og hang bagefter Erik Vejes tropper fra første fløjt. Efter 6 minutter var gæsterne foran 4-2 som blev udbygget til 9-5 efter 12 minutter. Vi havde kampen igennem rigtigt svært ved at nedbryde den stærke Århus defensiv.

Salah Boutaf blev skiftet ind efter 12 minutter og han gav omgående prøver på hans store talent og hans redninger gav os noget medvind og efter 16 minutter kunne vi udligne til 10-10. En usædvanlig sen Århus timeout umiddelbart efter gav desværre pote for gæsterne, der igen trak fra og ved pausen kunne de orangeklædte Århus spillere glæde sig over en 16-14 føring.

Intet var afgjort og vi drømte stadig om at få gang i både angrebsspil og defensiv i de sidste 30 minutter, men det skete desværre aldrig. Stille og roligt øgede det klogt og dygtigt spilende Århus mandskab føringen og de sidste 30 minutter blev en tung omgang for det grønne hjemmepublikum. De var klar til fest men festen udeblev desværre.

Med til historien hører også at det blev en dag helt og aldeles uden marginaler til vores drenge, der vel ramte stolperne bag de 2 Århus keepere i omegnen af 10 gange. Det blev bogstaveligt talt en stolpe ud dag for de grønne i dag og stemningen var naturligt nok helt nede i kulkælderen efter opgøret.

Et slag er tabt, et nyt skal vindes.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Marcus Mørk 4, Kristian Bonefeld 3, Mike Haack 3, Cornelius Kragh 3, Nikolaj A. Nielsen 2, Lars Skaarup 2, Mads Kalstrup 2, Morten Kirk Olesen 2, Thomas Sommer Arnoldsen 1, Morten Balling 1 (1), Mathias Bitsch 1.

Målscorer Århus Håndbold:

Anders Martinusen 8, Torben Petersen 7, Nikolaj Læsø 6, Tobias Møller 4, Mads Peter Lønborg 3, Besard Hakaj 2, Nikolaj Vinther 2, Emil Jessen 1.

Website Security Test