Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Smalt nederlag i de sidste minutter

Webredaktør, udgivet d. 22. september, 2019

HTH Ligaen, 5. runde, referat Skanderborg Håndbold – Silkeborg-Voel KFUM 28-31 (14-16)

Skanderborgs Ligadamer måtte denne søndag se sig slået på hjemmebane af Silkeborg-Voel i en målrig affære, hvor Skanderborg desværre aldrig fik fat i defensiven.

En skidt start på kampen gav en tidlig 3-6 føring til gæsterne. Som flere gange set før, kom vi dog igen, og fik hentet dem ved 6-6 og kom sågar på 11-9. Vi stod dog desværre ikke distancen og måtte gå til pause bagud 14-16. Anden halvleg startede fornuftigt ud og fra 18-18 til 25-25 skiftes føringen til begge hold, men herfra gik nogle tingene ikke vores vej. Et par brændte afslutninger og tilsvarende stor effektivitet af Silkeborg i den anden ende afgjorde kampen til Silkeborgs fordel.

Vi fik desværre aldrig løst vores defensive opgave. Vi lykkedes generelt i kampen med rigtig mange af de ting, vi skulle, for at vinde kampen. Desværre får vi i dag ikke løst nogle af de opgaver, vi ellers plejer at være rigtig skarpe på. Derfor skal pigerne selvfølgelig have stor ros for at løse og udføre taktikken langt hen ad vejen, men så skal vi samtidigt kigge lidt på, hvordan vi kan løfte vores eget koncept yderligere.

Nederlaget kom måske ikke helt uventet for mange, da Silkeborg-Voel indtager en midlertidig 2. plads i dameligaen. Vi er dog stadig dybt, dybt skuffede, da vi øjnene muligheden for point i kampen, og også synes vi havde forudsætningerne for det. Desværre var vi ikke skarpe nok i den afgørende fase. Fokus rettes derfor mod næste mulighed for point mod Horsens på udebane.

Damerne kan nu se frem til 12 dages pause i landsholdsperioden, inden Horsens venter på udebane næste fredag. Næste hjemmekamp på Fælleden er mod Nykøbing F. Håndbold fredag d. 18. oktober kl. 20:15. Kampen er den anden i et dobbeltstævne med herrerne, der spiller kl. 18:00 mod Lemvig-Thyborøn. Der er gratis adgang til damernes kamp, så vi håber at mange tilskuere vil komme og støtte både herrerne og damerne denne fredag i efterårsferien.

Skanderborgs målscorere: Anna Berger Wierzba 7, Stine Kristensen 4, Celine Holst 3, Sofie Alnor 3, Sofia Deen 3, Stine Holm 2, Christina Haahr 2, Emma Thatt 2, Sarah Stougaard 1, Sidsel Mejlvang 1

v/træner Peter Jagd

Website Security Test