Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sejr til U17D SHEA

Tom Kristensen, udgivet d. 30. september, 2019

U17D 1. division: SHEA U17 Skanderborg – AGF/Viby 27-25 (17-14)

2 point var det eneste udbytte

Sæsonens første kamp var mod et AGF-hold, som Skanderborg har mødt mange gange og generelt har slået uden de store problemer. Senest blev det i kvalifikationen til en sejr på 9 mål.  AGF mødte op med en meget lille bænk med kun en udskifter, og måske skulle det være nu, at de fik en rigtig lussing.

Sådan gik det ikke. Vores drenge spillede en forfærdelig uinspireret kamp, mens AGF bare var langt mere engagerede i, hvad der foregik på banen og investerede heri.

Første halvleg var særdeles målrig. Der var helt åbent i begge ender, og begge forsvar gav plads til afslutninger fra stregen, langskud og gennembrud.  Vi fik dog efter 15 minutter slået et hul på 3 mål til en føring på 9-6 midt i første halvleg. I momenter blev der vist fint angrebsspil fra Skanderborg, mens forsvarsspillet blev holdt på et stabilt lavt niveau.

Hjemmepublikummet snakkede om, at trænerne ville få justeret og motiveret Skanderborg-spillerne i pausen, så vi kunne lukke af i egen målende og løbe fra AGF-spillerne i 2. halvleg. Men ak – sådan gik det ikke. Spillet blev ikke bedre, og vores fejlandel steg. Efter 44 min. kom et godt fightende AGF-hold for første gang i kampen foran, og det var tæt på, at nervøsiteten bredte sig i hallen. 

AGF kunne dog ikke håndtere et rødt kort i 50. min. samtidig med, at Nicolai Skytte lavede et par gode gennembrudsmål, og Julius havde et par vigtige redninger i de sidste hektiske minutter. Kampen endte derfor med den ventede hjemmesejr, men med næsten lavest mulig margin.

Bagefter udtalte træner Laurids Søgaard Petersen, at vi fik to point, men at det var skuffende at se, at vores hold slet ikke leverede – nærmest som om sæsonen ikke er gået i gang. Heldigvis kan det jo kun blive bedre, og der mulighed for en revanche allerede på torsdag i Kolding.

Målscorere: Nicolai Skytte 10 (4), Marcus Rantzau 5, Villads Nyholm 5, Sebastian Frandsen 2, Peter Hauge Andersen 2, Hjalte Thorpstrup 1, Benjamin Høegh 1, Søren Sørensen 1.

Redningsprocenter: Julius Fenger 34% (13/38)

Website Security Test