Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Nordsjælland

Webredaktør, udgivet d. 14. september, 2019

Optakt Skanderborg Håndbold – Nordsjælland Håndbold

I morgen spiller Skanderborg Håndbold herrer sæsonens eneste søndagskamp når vi slår dørene op for Nordsjælland Håndbold i runde 3 i Primo Tours Ligaen 19/20.

For vores eget vedkommende er det blevet til 1. nederlag på hjemmebane til BSH og 1. sejr på udebane over KIF Kolding, mens morgendagens gæster tabte klart i sæsonåbneren ude mod Aalborg Håndbold og det blev også til nederlag i 2. runde på et enkelt mål hjemme mod Århus Håndbold.

Det er blot 3 uger siden morgendagens duellanter stod overfor hinanden i Santander Cup, hvor Skanderborg vandt med et enkelt mål efter en noget uskøn affære. Der er dermed lagt op til revanche for det unge Nordsjælland hold, der er i gang med sæson nummer 1 efter den mangeårige træner Ian Marko Fog. Simon Dahl har sammen med den nye assistent Torben Nielsen fået til opgave at udfylde de store sko som Fog har efterladt efter mange års flot arbejde i det Nordsjællandske.

I det hele taget er der skiftet rigtigt meget ud hos morgendagens gæster, der stiller til start i 19/20 sæsonen i en voldsom ung udgave. Masser af nye talenter får i denne sæson chancen for ligahåndbold i Nordsjælland og iblandt disse finder vi også vores egen Frederik Iversen, der har skiftet Skanderborg ud med den neon grønne trøje før denne sæson.

Tobias Jørgensen svinger nu taktstokken på playmakerpositionen efter at Mecklenborg er rejst til TTH. Jonas Dahl og Kasper Kisum er toneangivende på de 2 backs og også de 2 mest rutinerede spillere i den meget unge Nordsjælland trup.

Cheftræner Nick Rasmussen siger om søndagens opgør:

Det gælder for os om at fastholde den spillemæssige præstation vi leverede i Kolding for en uge siden. Vi skal finde den defensive stabilitet frem i alle kampe for så er jeg sikker på at vi nok skal finde de mål vi skal bruge i den anden ende.

Vi mødte Nordsjælland for blot 3 uger siden i Santander Cup og vandt en kneben sejr på 19-18 efter en rodet indsats og en rigtig dårlig optakt med 8 timers busrejse. Det håber jeg ikke for Nordsjælland at de skal opleve inden opgøret i morgen. Jeg er ret imponeret over at Simon Dahl allerede har fået indarbejdet i hans hold. De arbejder stenhårdt og giver ikke en millimeter væk i kampene og de skal nok få point skrabet sammen i løbet af turneringen.

Kampen fløjtes op kl. 15.00 i Orangeriet på Skanderborg Fælled og dommere er Jesper Madsen og Per Olesen.

Velkommen til alle.

Website Security Test