Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt HIH

Webredaktør, udgivet d. 15. september, 2019

Optakt HTH Ligaen, 4. runde Skanderborg Håndbold – Herning-Ikast Håndbold, søndag d. 15/9 kl. 16.00 i Sportscenter Ikast

Efter en dejlig sejr sidste søndag, skal vi endnu en gang i ilden, denne gang mod en af medaljefavoritterne fra Herning Ikast. Der venter os uden tvivl en enorm svær kamp søndag i Ikast, mod et rigtig stærkt HIH hold. HIH tabte i midt ugen lidt overraskende til Silkeborg Voel og har uden tvivl noget de føler de må revanche. HIH har op til denne sæson blandt andet oprustet med Jeanett Kristiansen, som er søster til Veronica Kristiansen, og med Stine Skogrand tilbage efter barsel må man sige HIH ser skræmmende ud.


Det handler om at forsvare os selv som hold og de dyder vi gerne vil udvise, vi ved der venter en svær kamp, men vi skal forsøge og spille vores eget spil og være klar på at modstå det enorm tryk vi møder. Vi har i sæsonstarten formået at stå stærkt defensivt og det bliver igen søndag en nødvendig for at se om vi kan presse HIH.

Med ønsket om en god kamp.

Træner
Jeppe Vestergaard

Website Security Test