Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Hullet der aldrig blev lukket

Webredaktør, udgivet d. 4. september, 2019

HTH Ligaen, 2. runde, referat Randers HK – Skanderborg Håndbold 27-25 (14-10)

Tirsdag aften måtte Skanderborg Håndbolds Ligadamer se sig slået af Randers HK på udebane.

Skanderborg fik ellers en fornuftig start på kampen, hvor de var foran 3-6 efter blot 10 minutter. Herfra ramte Skanderborg en skidt periode, og måtte se sig selv være bagud 14-10 ved pause.

Efter pausen kom Skanderborg bedst fra start og fik minimeret Randers’ 4-måls føring til blot et par mål. Skanderborg kom dog aldrig tættere på end et enkelt mål, og måtte derfor rejse hjemad uden point i bagagen.

Set over hele kampen må vi sige, at vi aldrig når at få fat på både angrebet og forsvaret i de samme perioder. Da vi får gang i vores målscoring, lukker vi også mål ind på nærmest alle de efterfølgende forsvar, ligeså vel som vi ikke kan få scoret i de perioder, hvor vi lukker af i forsvaret. Vi er desuden heller ikke skarpe nok i kampens over- og undertalsperioder. Det er alt sammen noget vi skal hjem og kigge på, inden vi retter fokus mod kampen på søndag.

Skanderborgs målscorere: Sofia Deen 7, Stine Holm 6, Sarah Stougaard 4, Stine Kristensen 3, Anna Berger Wierzba 2, Sofie Alnor 1, Mathilde Pedersen 1, Sidsel Mejlvang 1.

Næste kamp spilles på hjemmebane på Fælleden mod Ajax København på søndag d. 8. september kl. 15:00. Der er gratis entré.

– Træner, Peter Jagd

Website Security Test