Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Hæderlig indsats i Ikast

Webredaktør, udgivet d. 15. september, 2019

HTH Ligaen, 4. runde, referat Herning-Ikast Håndbold – Skanderborg Håndbold 26-16 (10-10)

Søndag eftermiddag måtte Skanderborg Håndbolds ligadamer desværre tage tomhændet hjem fra udeopgøret mod Herning-Ikast Håndbold. Indsatsen kan de dog langt hen ad vejen være godt tilfredse med.

Selvom Skanderborg flere gange i 1. halvleg var bagud med 3 mål, holdt de sig alligevel inde i kampen. Nok til, at de kort før pause var foran med et enkelt mål, inden Sarah Iversen i de sidste sekunder bragte ligevægt i regnskabet med 10-10 ved pause.

Efter pausen viste Herning-Ikast (desværre for os) den klasse, de bør have i toppen af Ligaen. De fandt nogle hurtige mål, og samtidigt fik Sabine Englert lukket godt af på nogle relativt store chancer. Desværre fandt vi aldrig rytmen igen i 2. halvleg, og derfor måtte vi gå derfra med kun 6 mål i 2. halvleg.

Vi skal selvfølgelig hjem og kigge tingene igennem. Selvom vi langt hen ad vejen er godt tilfredse med præstationen, er der nogle ting rundt omkring, vi skal optimere. Det får vi heldigvis muligheden for at gøre op med allerede næste uge på hjemmebane mod Silkeborg-Voel.

Skanderborgs målscorere: Sarah Stougaard 6, Celine Holst 3, Anna Berger Wierzba 2, Christina Haahr 2, Sidsel Mejlvang 1, Sofia Deen 1, Stine Kristensen 1.

Næste kamp spilles på hjemmebane på Fælleden mod Silkeborg-Voel søndag d. 22. september kl. 15:00. Der er gratis entré!

– Træner, Peter Jagd

Website Security Test