Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Hård opgave i Aalborg

Webredaktør, udgivet d. 17. september, 2019

Onsdag aften dragerne herrerne på tur nordpå til Aalborg for at møde de forsvarende danske mestre, santander cup og supercup vindere. Ja alle 3 klub titler findes p.t. i Gigantium og onsdagens udekamp kan vel kun betegnes som den mest vanskelige/udfordrende i Dansk herrehåndbold for øjeblikket.

Cheftræner Nick Rasmussen er da også ganske enig.

Aalborg har suverænt været det bedste hold i Danmark det sidste halve år. De har vundet rub og stub og har også lagt helt fantastisk fra land her i den nye sæson. De har landets absolut bredeste trup og masser af strenge at spille på, så det er en fantastisk mulighed for os at få lov at prøve kræfter med Aalborg igen.

Selvom der selvfølgeligt er høje odds på Skanderborg point i morgendagens opgør, så er det nu alligevel det vi drager til Aalborg efter. Vi har ikke tænkt os at lægge os ned og vi vil forsøge at få skovlen under den velorganiserede Aalborg maskine. Vi skal for alt i verden undgå at få en masse kontra chancer imod os, for skal vi have en chance imorgen så bliver det fordi vores defensiv har stået fantastisk. Vi har en defensiv der på sine bedste dage kan lukke alle hold ned og sådan en dag får vi behov for onsdag aften i Gigantium.

Kampen fløjtes op kl. 19.30 med Jeppe Theis Vestergaard og Daniel Møller på fløjterne.

Website Security Test