Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Endnu en svær opgave i vente…

Webredaktør, udgivet d. 21. september, 2019

Optakt HTH Ligaen, Skanderborg Håndbold – Silkeborg-Voel KFUM, søndag 22/9 kl. 15.00 på Fælled

Der venter en svær opgave i søndagens kamp mod Silkeborg-Voel, der op til denne sæson blandt andet har oprustet med den svenske landsholdmålvogter Filippa Ideen.

Silkeborg manglede i opstarten Sofie Bæk, men efter hun er kommet tilbage har Silkeborg set meget stærke ud, hvor de blandt andet vandt med 10 mål over Herning Ikast, og senest fik en sikker sejr mod Horsens.

Vi skal forsøge at komme ovenpå igen efter en hård anden halvleg i Ikast sidste weekend, hvor Herning Ikast vidste sin styrke og vandt anden halvleg med hele 10 mål. Det har indtil nu i sæsonen lykkes at præstere stærkt defensivt, og det bliver helt centralt igen søndag at vi kan lykkes med at få forsvaret i gang igen. Dernæst skal vi forsøge at spille med stor omtanke offensivt, for at undgå at Silkeborg for alvor for gang i deres kontrafase.  Vi har slidt hårdt for målene i nogle af kampene men angrebet bliver hele tiden bedre, og mod Herning Ikast lykkes det langt hen af vejen at producere mange chancer.

Det bliver særligt Sofie Bæk og Jane Schumacher vi skal forsøge at få styr på, men også på højre back ser Silkeborg gode ud, hvor de har fået norske Hanna Oftedal ind og stadig råder over stortalentet Helene Kindberg. Dernæst er de stærkt besat på stregen hvor de udover Rikke Iversen har fået Mathilde Kristensen ind der de seneste sæsoner har gemt sig i norsk håndbold hvor hun i sidste sæson blandt andet vandt en bronzemedalje i Champions League.

Det var en god oplevelse sidst vi spillede hjemme i fælled og vi håber vi igen kan præstere en god kamp. Der er gratis entré

Vi ønsker dommere, Silkeborg og tilskuere en rigtig god kamp!

 v/Træner Jeppe Vestergaard Kristensen

Website Security Test