Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

3 nye unge i ligatruppen

Webredaktør, udgivet d. 1. september, 2019

3 talenter fra egne rækker er indlemmet i herreligatruppen op til denne sæson. Thor Christensen, Magnus Haubro og Thomas Arnoldsen fra SHEA U17 og U19 er stadig tilknyttet SHEA men de kommer nu tættere på ligatruppen og indgår nu officielt i 2019/2020 truppen, der således tæller 18 spillere.

Det vrimler med store talenter i Skanderborg Håndbold og de ældste SHEA spillere træner dagligt med under liga træningerne og det billede bliver kun forstærket de kommende sæsoner. Vi forsøger at lave en glidende overgang for de unge spillere i takt med at de er klar til at blive matchet på øverste niveau. Der er et stort spring fra ungdomshåndbold til den bedste række i senior håndbold og den overgang forsøger vi at gøre så smidig som muligt.

At vi har indlemmet netop disse 3 unge talenter er ikke et udtryk for at andre ikke kan få chancen for liga debut i denne sæson og der bliver mange andre spillere der kommer til at træne mere eller mindre fast med ligaholdet.

Thor Christensen er i Skanderborg Håndbold på 3. år og kommer oprindeligt fra Aars. Han er stregspiller og har været en fast bestanddel af U19 landsholdet, hvor han blev udtaget til all-star holdet som bedste stregspiller ved EM-slutrunden i Kroatien i 2018. Thor er desværre skadet i øjeblikket og kommer ikke i spil resten af 2019, men forventes at være tilbage på træningsbanen efter nytår. Han fik sin liga debut allerede i sidste sæson, hvor det blev til en enkelt scoring på hjemmebanen i Orangeriet mod KIF Kolding.

Thomas Sommer Arnoldsen bagspiller og kun U17 spiller i denne sæson og blot 17 år. Han fik debut på det nye U17 landshold i juli måned til ungdoms OL i Baku i Aserbajdsjan, i øvrigt sammen med hans tvillingebror Frederik Sommer Arnoldsen, som er stregspiller. Thomas har spillet i klubben siden Micro årene og således en vaskeægte Skanderborg dreng. Thomas fik sin debut på ligaholdet i en testkamp mod Lemvig Håndbold i juli måned, hvor han gjorde en fin figur.

Magnus Haubro Jensen er ligeledes en fast bestanddel af U19 landsholdet som venstre back. Magnus kommer fra Ry Håndbold men har været i Skanderborg Håndbolds ungdomsafdeling lige siden U12 årene og betragtes derfor også af alle i klubben som rendyrket Skanderborg dreng.

Magnus var med på bænken i flere ligakampe i sidste sæson, dog uden at komme på banen og få sin officielle debut men mon ikke det kommer i den kommende sæson.

Magnus blev desværre skadet under det netop overståede VM i Makedonien i august måned og har dermed nærmest ikke kunne træne i liga regi i hele opstarten. Magnus er dog tæt på at være tilbage på træningsbanen.

Du kan se hele herre liga truppen her

Website Security Test