Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Storsejr over Skjern i test 2

Webredaktør, udgivet d. 1. august, 2019

Skanderborg Håndbold – Skjern Håndbold 37-26 (19-13)

Torsdag aften i Viborg stod testkamp nummer 2 mod en formodet væsentlig stærkere modstander end tirsdagens Arendal fra Norge. Men det endte med at blive en ensidig affære hvor der stod Skanderborg på det hele.

Skjern Håndbold var uden Kasper Søndergaard mens Nick Rasmussen havde valgt at give pause til Marcus Mørk i det hårde opstartsprogram. Og i øvrigt er det 2 hold der har skiftet meget lidt ud på spillersiden og dermed 2 hold som kender hinanden godt internt.

Skanderborg satte sig på opgøret fra første sekund og efter 5 minutter var vi i front med 5-1 på meget stærkt defensivt arbejde der kastede rigtigt mange kontrascoringer af sig i den anden ende. Kristoffer Laursen stod rigtigt stærkt igennem alle 60 minutter og ramte flotte 19 redninger, hvilket var langt flere end de 2 Skjern keepere blev noteret for.

Foran 14-7 efter 19 minutter forsøgte Skjern sig med deres nye 5:1 forsvar, som satte Skanderborg en anelse i stå men der gik ikke mange angreb inden løsningerne var fundet og angrebsspillet igen fungerede upåklageligt.

Pauseføringen var 19-13 og den føring kom aldrig i fare. Også fra 2. halvlegs start var Skanderborg i teten og efter blot 1 minut var der med 2 hurtige mål øget til 21-13. Efter 12 minutter var vi foran med 10 mål ved 27-17 og herefter var det kun et spørgsmål om sejrens størrelse. Hårdheden i nærkampene steg i kampens sidste kvarter men drengene holdt hovederne kolde og endte med en sejr på 37-26.

Kampens spiller var der mange der bød ind på, men Kristoffer Laursen må næsten tage 1. pladsen. Men der var rigtigt mange gode præstationer både defensivt og offensivt i dag.

En ting er træningskampe, en anden ting er når det gælder point om 3-4 uger, men set ud fra dagens træningskamp så er Skanderborg på et fint stade i forberedelserne frem mod 2019/2020 sæsonen.

Næste testkamp er på tirsdag i RY Hallerne mod Lemvig kl. 18.30 – kig endeligt forbi.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Cornelius Kragh 8, Jonas Samuelsson 6, Kristian Bonefeld 4, Mads Kalstrup 3, Nikolaj A. Nielsen 3, Lars Skaarup 3, Mike Haack 2, Jeppe Kjærulff 2, Morten Kirk Olesen 2, Morten Balling 2, Mathias Bitsch 2.

Målscorer Skjern Håndbold:

Anders Eggert 9, Bjarte Myrhol 4, René Rasmussen 4, Elvar Órn Jónsson 3, Jonas Tidemand 2, Eivind Tangen 1, Thomas Mogensen 1, Bjarke Christensen 1 og Jesper Konradsson 1.

Website Security Test