Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Spændte før første Ligaopgør

Webredaktør, udgivet d. 30. august, 2019

Optakt 1. runde HTH-Ligaen, Skanderborg Håndbold – Viborg HK, fredag 30/8 kl. 19.30 i MB-hallen

Efter hvad der føles som uendelig lang ventetid, er Skanderborg Håndbolds Ligadamer klar til at åbne Ligaen på hjemmebane mod Viborg HK.

Vi ved, at Viborg HK er en overordentlig stor mundfuld for os, og at de stærke viborgensere nemt kan blande sig i årets medaljekamp. Vi kan kun håbe på, at vores opstart har klargjort os til den svære opgave.

Selvom vi selv har været svingende i opstarten, er vi alligevel længere, end vi havde turde håbe på. Med hele 10 nye spillere på holdkortet, er vi nået langt med truppen.

Nogle gode træningskampe, en tæt pokalkamp mod TTH Holstebro og en god tur til Oldenburg i Tyskland har rystet holdet godt sammen. Det har også givet en god taktisk og spillemæssig ballast, hvor spillerne hurtigt har fundet ind i et godt samspil.

Alle vores elementer fra den sidste måneds forberedelse skal lykkedes fredag aften, hvis vi skal have en chance – men finder vi de bedste takter frem, tror vi faktisk på, at vi kan drille Viborg HK. Så er det i sidste ende vores egen opgave at sørge for, at de berømte marginaler går vores vej.

Den opbakning vi havde i pokalkampen mod TTH Holstebro bliver nødvendig igen, hvis vi skal kunne matche Viborg HK. Vi håber derfor at se så mange mennesker i hallen fredag aften som muligt. Det er jo en oplagt mulighed at starte weekenden med god underholdning, og samtidigt støtte byens Ligadamer i turneringens første hjemmekamp. En fyldt Morten Børup Hal er altid en rigtig god oplevelse for både spillere og tilskuere.

Vi ønsker dommere, Viborg HK og tilskuere en rigtigt god kamp!

– Træner, Peter Jagd

Website Security Test